O MENI

Sajt o Novoj Topoli je projekat koji sam pokrenuo da bi i Topola bila dio Internet porodice. Ovaj sajt ne odražava zvanične stavove nego lični pogled na prošlost, sadašnjost i budućnost. Nije dijelo novinara, nego je pisan kao blog.

Pored toga preko njega ravnopravno su omogućeni i zvanični stavovi, te ličnih i interesnih grupa.

Ohrabren činjenicom da je sajt poslužio i kao mjesto koje posjećuju i bivši građani ovoga mjesta ili njihovi potomci i da sam po nekome uspio pomoći sa informacijom ili da dođu do dokumenta.  Smatram da je sajt ispunio svoj cilj.

Mnogi segmenti nisu obuhvaćeni i to sa novim izgledom pokušat ću da obuhvatim. Od sada će svi postovi koji se odnose na vijesti i blog moći biti komentarisani.

Teme  će zavisiti o interesu koji nametnu posjetioci sajta. Dosada najčešći zahtjevi da se obrade teme iz prošlosti sa galerijom slika iz tih vremena, spreman sam da omogućim taj projekat, zamoljavam sve one koji imaju kakve fotografije iz nekih prošlih vremena neka pomognu i dostave ih. Takođe informacije iz političkog, kulturnog, sportskog ili nekog društvenog događaja.

Pošto posjetom sajta neko se upita tko je kreirao ovo, koga interesuje .

Zovem se Miroslav Ugrenović-Miro rođen davne 1952 god. u Novoj Topoli.

20 komentara na “O MENI”

 1. Miro svaka ti čast što si pokrenuo stranicu o Novoj Topoli.

 2. BRAVO! Malo više vremena si posvetio topolskom sajtu i već se opaža promjena, na bolje naravno. Hvala na uloženom trudu. Članci iz istorije Topole su odlični. Jedva čekam završetak o aeroklubu. Žao mi je što ti ne mogu dati fotografije, ali možda, ako budem dolazila ove godine u Topolu, za sada ne mogu ništa obećati.

 3. Ne mogu da verujem da je Sonja nekome dala ovoliki kompliment :-), mada je vam sajt stvarno mnogo mnogo lep. Svaka cast! Pozdrav iz Pariza
  Ilona

 4. To je valjda zato što smo odrasli skupa, a i podupire to što radim i hvala joj na tome, a i tebi Ilona :)))

 5. miro svaka cast ima topola pametnih i ljudi koji zele dobro narodu kao sto si pisao .radi i dalje na tome.puno srece dalje.

 6. ma ja sam iz topole ali nova topola uznapreduje ma kaka gradiska imamo neskovic pumpu i igraliste sredjivali smo ovaj vikend

 7. Gospodine Miro sajt je ok. no fali rubrika besplatni mali oglasi , što sadrži većina sajtova u nadi da ćete uvesti i tu rubriku pozdrav iz Zagreba.

 8. hvala na sugestiji, slažem se da fali, mislim da ću početi razmišljati o tome.

 9. Zamolila bih bilo koga ako može da mi odgovori ime bar jedne poznate ličnosti koja je završila Osnovnu školu u Topoli???(potrebno mi je za prirodu i društvo…unaprijed zahvaljujem..pozzz

 10. lijepo je da topola ima sait.mozda bi trebalo da se mogu dati prijedlozi i kritike u rubrici ekologija.

 11. sada je omogućeno i da se komentariše na stranici o ekologiji 🙂

 12. Sa iskrenim i nesebičnim poštovanjem Vam čestitam na veoma lijepo uređenoj web stranici, koja je od velike koristi za građane Topole i opštine Gradiška. Živi i zdravi bili!!!

 13. Miro cestitam ti na trudu ivolji da i nasa Topola ima svoje mjesto na internetu.Moj prijedlog bi bio da se ubaci jis vise fotografija i kaze vise o starosjediocima topole.Veliki pozdrav svim Topolicanima.

 14. Nadam se Ćobo da si ti i drago mi je da si pronašao sajt. Ovom prilikom naglašavam da upravo jest cilj to što si predložio, da se nešto kaže o starim Topoličanima u slici i riječi koji su nažalost već zaboravljeni. Pozivam i tebe i druge da dostave fotke koje imaju svoje, svojih roditelja i drugih stanovnika ili nekih objekata, da ne ostanu zaboravljeni.

 15. Jako lijepo odradjeno.Budi uspomene minulih starih vremena.Ove fotografije mnogo vrijede.Miro jako si dobro zamislio i realizovao ideju da napravis sajt.Za to ti trebaju biti zahvalni i oni stari zaboravljeni,a i ovi mladi stanovnici Topole a i okolnih sela.Stare fotografije su velika vrijednost,one govore hiljadu rijeci.Veliki pozdrav!

 16. Miro, cestitam cesto gledam topolu i divim se tvome radu. Pozdrav.
  Braco sa raskrsca

Komentariši

Sami pali, sami se porobili.