Actros promjenio vlasnika

Actros pizzerija iz Nove Topole dobila novoga vlasnika. Actros je u poslednjih 10 godna bilo mjesto koje je trebalo posjetiti i koje je bivši vlasnik doveo do stadijuma najposjećenijeg na ovom području. Ponuda se godinama uvećavala i od pizzerije je nastao jedan veliki organizirani sportsko rekreacioni centar sa igralištima i bazenima.

5 komentara na “Actros promjenio vlasnika”

  1. Nadam se da ce Actros nastaviti da radi uspjesno kao sto je i do sada radio sto novom vlasniku zelim od sveg srca.Zelim da i dalje Actros ostane prepoznatljiv po dobrom mjestu za izlaske i dobrim uslugama a i Topola po Actrosu.

  2. Siniša je bio jedan i jedini na našem terenu. Pravi duh ACTROSU je on davao i mislim da to mjesto više nikad neće biti ono što je bilo ranije. Sjetite se samo vi iz malo starije generacije ovoga. Na koliko ste mjesta bili koja i nisu posebno uređena, a na kojima vam je igranka bila nezaboravna, dok su s druge strane bila veoma sređeni kafići u kojima ste se čak i neugodno osjećali? Nisu bitne zidine već nešto drugo. Možda griješim, vidjećemo.

  3. Zadnji put sam 2008-e posetio pomenuti objekat.Dosta toga je bilo kvalitetno:hrana,pice,higijena,usluga,ali pojedini konobari bez manira,tzv. muske babe tracare,nisu bili za takav objekat.Ne namjeravam tamo vise ni svracati,tako da mi je sve svedno,ima i drugim veoma kvalitetnih objekata,pa ko moze nek izvoli!

  4. Zaboravih napisati,pored pojedinih konobara bez manira,tu je bio predvodnik Ranko Kecman,nekrunisani kvazi svaler!

Komentariši