Adžić – Prioritet izgradnja sportske dvorane i industrijske zone Liman

U Gradišci je danas potpisan koalicioni sporazum stranaka koje će činiti vladajuću većinu u Skupštini opštine Gradiška – SNSD-a, DNS-a, SP-a i Izvorne SDS objavljeno je na sajtu SNSD-a mojagradiska.

Sporazum su potpisali novoizabrani načelnik opštine Gradiška Zoran Adžić, koji je i predsjednik Opštinskog odbora SNSD Gradiška, i predsjednici opštinskih odbora DNS-a Vladimir Janković, Izvorne SDS Tihomir Mihajlović i SP-a Darko Desančić.

Novoizabrani načelnik Zoran Adžić istakao je da koalicioni sporazum potpisan nakon pregovora u kojima je postignut dogovor o formiranju stabilne skupštine većine u lokalnom parlamentu, koju će činiti 18 odbornika, i raspodjele pozicija u zakonodavnoj i izvršnoj vlasti koju će činiti većinom mladi i stručni ljudi.

Kao navažnije infrastukturne projekte u narednom periodu, Adžić je naveo početak i završetak izgradnje sportske dvorane “Servicium” i izgradnju indistrijake zone “Liman” koja će se nalaziti u blizini budućeg mosta na rijeci Savi i novog carinskog terminala.

Naravno očekivano, Agrozona o kojoj se toliko pričalo nije više prioritet.

 

Jedan komentar na “Adžić – Prioritet izgradnja sportske dvorane i industrijske zone Liman”

  1. Oduševio sam se željama aktuelne vlasti u Gradiški, koje su nedorečene, jer koliko znam da se iz prazne puške ne puca, dakle, na potezu su krediti i svestrana pomoć Vlade Republike Srpske, jer je obećano, da će samo imati koristi one opštine koje su izabrale Lokalnu vlast srodnu vlasti na nivou Republike Srpske. Kako ono rekoše mudri, želja želju potiskuje, pa je tako potisnut na čekanje infrastukturni projekt Agrozona. Živi bili pa vidjeli.

Komentariši