AKTIVISTI SNSD-A FIZIČKI NAPALI AKTIVISTE SDS-A U GRADIŠCI

Nakon cijepanja izbornih plakata Srpske demokratske stranke i lijepljenje plakata SNSD-a, grupa omladinaca SNSD-a u vidno alkoholisanom stanju fizički su nasrnuli na aktiviste Srpske demokratske stranke Gradiška, o čemu je obavještena Policijska stanica Gradiška, saopšteno je iz Izbornog štaba gradiškog SDS-a.

Napad se dogodio noćas, a tokom incidenta izvršeno je fotografisanje lica koja su kidala plakate Srpske demokratske stranke. Među njima su uočeni Ratko Savić, Ognjen Blagojević, Filip Popović, Milan Latinčić, Dmitar Šestić, navodi se u saopštenju Izbornog štaba SDS-a Gradiška.

Sve vrijeme dok je trajao verbalni i fizički sukob sa balkona stana aktiviste SNSD-a je podstrekavao sekretar OO SNSD Gradiška Zoran Kuzmanović i njegova kćerka Zorana uz povike „pobijte ih“, „lomi sve“, „kidaj“ i ostale uvrede, ističe se u saopštenju Izbornog štaba SDS-a Gradiška. Imajući u vidu da je u večernjim časovima juče, 07.10.2014. god. u Čatrnji fotografisano vozilo (kombi) reg. oznaka 664-K-596 vlasništvo Zorana Kuzmanovića, SDS očekuje da se OO SNSD-a Gradiška ogradi od ovakvih svojih članova i da preduzme mjere kako bi se ostatak kampanje do izbora provedo civilizacijski jer život teče i poslije 12.oktobra, saopšteno je iz Izbornog štaba gradiškog SDS-a.

Nakon prijave, policijska patrola je izašla na lice mjesta, i profesionalno postupila na čemu im SDS još jednom zahvaljuje. Iz SDS-a napominju da je OO SDS-a Gradiška ponosan na svoje omladince, odbornike i aktiviste koji dostojanstveno učestvuju u kampanji ne spuštajući se na nivo primitivizma bez obzira na laži i uvrede koje stižu od strane političkih neistomišljenika.

(radio gradiška)

Komentariši