Anketa i promjene

Postavljena je i anketa sa imenima kandidata za načelnika Opština Gradiška. Ovaj put imamo 3 kandidata iz Topole. Naravno interesuje nas koji su njihovi rezultati, naravno vidljivi koje su uradili za Topolu? Nešto me sjećanje ne služi, ali čini se da i nisu napravili ništa pa po tom kriteriju su startne pozicije iste. Šta će obećati da će uraditi ako budu izabrani to ćemo valjda čuti?

Da ja ipak kandidujem projekt što mogu da urade. Za prošle izbore na brzinu je napravljena pješačka staza od raskršća do škole, nije baš nešto ali za koga je i dobro je, tako se rezonovalo. Ta staza uglavnom služi za parkiranje i kao staza za viljuškare najmanje pješaci idu njome.

Sada predlažem da se napravi i s drugu stranu ulice kuda ionako idu dijeca u školu i iz škole jer ostaje to ili ulica. Ta staza je i jeftinija jer ne mora da ide odvod. Znam da kandidati razbijaju glavu šta da ponude za građane Gradiške jer tamo i onako nema šta nije urađeno pa je teško ponuditi nešto a da nema? Za prethodne 4 godine u Topoli ništa nije urađeno, pa čak ni posipanje šljunka jer sva sreća nema potrebe.

CAM00090

Prije se neto vodila briga o majdanu prema Rogoljima sada ni to, pa je tamo samo za poslednju godinu navezeno otpada razne vrste toliko da izaziva loš osjećaj u želudcu kad se prolazi tuda, To je nadležnost komunalne policije koja se i nije proslavila nekim radom, uglavnom služba od koje građani nemaju neke koristi, a oni više vole profitabilnije poslove od ovih.

Jedine promjene u Topoli su promjene na ovom blogu i to u izgledu tako da je sada u trendu, a to i nije na teret poreskih obveznika inače ga nebi ni bilo. Nadam se da će u sledećem periodu biti materijala za objaviti, do tada zrnce razuma kod procjene kandidata i ne padajte na slatka obećanja, vidljiva dijela su ipak mjerljiva dok je obećanje ludom radovanje.

 

Jedan komentar na “Anketa i promjene”

  1. Poštovani evo htio bih da se nadovežem na to šta bi trebalo u Novoj Topoli.Kao neko ko koristi autobuski prevoz izrazio bih potrebu da se naprave nadstrešice na autobuskim stajalištima za Gradišku i za Banja Luku.Pa svi to imaju sem nas.A šta li će sve obećavati to Bog zna,biće svega.Lijep pozdrav

Komentariši