Biznis prevagnuo nad politikom?

U toku je formiranje nove skupštinske većine u Gradišci sa 17 odbornika iz četiri stranke. Čevorica odbornika iz SDS-a odlučili su da formiraju nezavisni klub koji će dijelovati u novostvorenoj većini.

Razlog da članovi SDS-a okreću leđa SDS-u je isti onaj zbog kojeg su i ulazili u SDS, a to je rješavanje ličnih potreba ka foteljama koje su im izmaknute i poslovima koji su se privremeno morali odreći. Da je tome tako svjedoči i izjava Mihajlovića koji je izjavio za ATV da je dobio obećanje iz SNSD-a daće biti vraćen na mjesto v. d. direktora Doma zdravlja sa kojeg je smjenjen, pa zaslužio je.

Svojevremeno pred izbore u prelaznom roku su mjenjani stranački dresovi na osnovu obećanja o raspodijeli fotelja pa ne čudi da su stigle bolje ponude od onih koji su  moćniji. Političkim programima tu nema mjesta, samo interes onaj lični i onaj za bolje građana opštine Gradiške pa Zoran Adžić izjavi “Cilj ovih 17 odbornika je želja da nastavimo izgradnju opštine Gradiška, da građanima zajednički stvorimo bolje uslove života”, rekao je Zoran Adžić, predsjednik OO SNSD.

Pa kako se dobro bore za sebe nadajmo se da će i  građanima biti bolje sa njima, obećanje je obećanje, a takvih obećanja nije falilo poslednjih godina. Valjda sada opet neće se morati plaćati komunalije, a možda se otpiše i koji kilovat struje, za početak i to ne samo njima?

Jedan komentar na “Biznis prevagnuo nad politikom?”

  1. ne znamo cija je tvrdjava jaca , sto se tice zaposljavanja novih kadrova , stranacki ne orjentisanih . ludilo. za neke od nas nema u gradisci buducnosti. samo oni bliskorodbinski i bliskonovcani kriteriji vaze.

Komentariši