Dali ćemo dobiti moto klub?

PA0442007 zaljubljenika u motore i moto sport se sastalo sa idejom da naprave moto klub.
Susret su iskoristili da naprave jednu zajedničku vožnju, cilj susreta objasnio je Popović Duško u svojoj email poruci sa dodate 3 fotografije. U istoj poruci kao stari igrač Košarkaškog Kluba Lijevče pozdravio je ponovno oživljavanje ovoga kluba.

PA044236

5 komentara na “Dali ćemo dobiti moto klub?”

  1. svaka čast za ove fotografije a nadamo se da će i moto klub nova topola zaživjeti do proljeća 2010 god uz još veći broj članova naravno uz vašu pomoć prezentacije i objavljivanja vakih fotografija sa moto skupova i moto druženja

  2. Buraz mogu li se uclaniti ovi bez vozacke???

  3. Pošto je ovo rubrika o sportu, želim nešto da napišem i o Šahovskom klubu LIJEVČE iz Nove Topole. Postojimo već dugi niz godina, međutim zbog ratnih dešavanja klub nije radio od 1991 – 2007 godina. Tada smo ponovo počeli sa radom i takmičimo se u drugoj ligi RS. Plasmani su nam do sada bili 2008 godine 4-to mjesto, a 2009 smo dijelili 3-će mjesto. U Opštini smo napomenuli da možemo da se plasiramo i u prvu ligu, ali da su nam potrebna dodatna sredstva. Iz rezultata se vidi da to lako možemo postići. Međutim, pošto novca nema takmičimo se tamo gdje možemo. Za one koji neznaju evo nešeg prvog tima : Bavrlić Spomenko, Sarajlić Zlatko, Jovanić Miloš, Sekulić Gojko, Latinčić Nenad, Runjić Slobodan, Hrvaćanin Miodrag, Mesulić Milenko, Beronja Mirko i Guduraš Radoslav. Ima još igrača, ali ovo su prvih 10.

  4. O šahovskom klubu bi trebalo napraviti jednu priču sa barem 2 fotografije i poslati meni da se to uradi kvalitetnije, kao komentar nije dovoljno dobro.

Komentariši