Dimni signali nad Topolom

Da je u Topoli sve moguće osim odgovornog ponašanja to već znamo. Godinama upozoravam na ponašanje pojedinaca i onih koji bi trebalo da vode brigu da ponašanje svih bude u skladu sa zakonom, makar, da ovo mjesto se izdigne iznad ličnih interesa.

Prevečer, mirno i bez vjetra i pravo vrijeme da se zapale automobilske gume, prema poziciji bih rekao da jedna od nekoliko vulkanizerskih radnji pali gume iako koliko znam to nebi smjelo da se radi. Pitanje je dali neko reaguje na ovo, niko koliko znam, nije prvi put i samo ponekad reaguju oni koji su u tom momentu na udaru ovoga crnoga dima koji će ih natjerati da zatvore prozore i spasavaju veš koji se suši. Dokle?

2 komentara na “Dimni signali nad Topolom”

  1. Slazem se sa doticnim koji je reagovao kao sto sam i sam sa gospodinom koji radi u opstini i rekao je da treba nazvati komunalnu policiju za ovakve stvari sto se desavaju u topoli i ne prvi put,vec vise puta i uzaludno prijavljivati komunalnoj policiji koja nista drugo neradi vec srijedom kaznjava u topoli ove jadne seljake koji dodju na pijacu traktorima.I ugone ih tamo kao u logor,a krave zakopavaju u industrijskoj zoni,a ovaj nam je majden kao groblje.Strazar od Gljivare prijavi gospodinu,doktoru i da prosljedi dalje Sladojevicu veterinaru ali od toga samo ujeo vuk magarca.Tako vam je to gospodo a gradani samo ispastaju iz Topole.Milan Vujcic

  2. ne samo nad topolom . svugdje po okolini isto. u sumarcima , na majdanima itd. nesavjesni ljudi, obraza ni pameti nemaju. ali to najvise rade vikendom, plaseci se ipak komunalne, jer sta ako dodje republicka .?

Komentariši