Dogradnja OŠ Petar Kočić Nova Topola

ospk

U prostorijama OŠ “Petar Kočić” Nova Topola, potpisan je ugovor o realizaciji projekta “Dogradnja OŠ Petar Kočić Nova Topola, opština Gradiška”, za koji su iz sredstava ekonomsko-socijalne komponente Razvojnog programa Republike Srpske odobrena sredstva u iznosu od 496.927,00 KM.

Ugovor su potpisali direktorica OŠ “Petar Kočić” Rajna Soldat i direktor preduzeća d.o.o. “GP Vektor” Banja Luka Jovo Vuksan.

Vrijednost ugovora je oko 515 hiljada konvertibilnih maraka, a realizacijom će se dograditi 4 učionice sa propratnim sanitarnim prostorijama i jedna prostorija kapaciteta oko 100 osoba, čime će se stvoriti uslovi za odvijanje kvalitetnog nastavnog i vannastavnog procesa.

Ugovor o dogradnji potpisan je još 28 Maja 2009 god.

9 komentara na “Dogradnja OŠ Petar Kočić Nova Topola”

 1. Hi,
  Postovana gospodo drago mi je da vidim a i dacujem o svojoj skoli koju sam pohadjala pre 45 godina rodom sa iz krajisnika ali ne zivim tamo vec 40g nalazim se u engleskoj
  puno srdacnih pozdrava
  Mara

 2. Kao i predhodnih godina, tako i ove su učenici osnovne škole “Petar Kočić” učestvovali na takmičenjma, kako na opštinskom, tako i na regionalnom nivou, te postigli izuzetno dobre rezultate:
  -Miloš Tomić, učenik IX razreda je osvojio prvo mjesto iz informatike na opštinskom i regionalnom takmičenju osvojivši 100% bodova na oba takmičenja.
  Isti učenik je na regionalnom takmičenju iz matematike osvojio drugo mjesto.
  -Košarkaške ekipe (i dječaci i djevojčice) su osvojili drugo mjesto na opštinskom takmičenju.
  -Odbojkaši su kao opštinski prvaci osvojili i prvo mjesto na regionalnom takmičenju.Djevocčice su osvojile drugo mjesto na regiji.
  Na opštinskom takmičenju iz srpskog jezika Milana Gluvić,IX razred je osvojila prvo mjesto, a Sladjanja Sarajlić drugo mjesto.
  -Na opštinskom takmičenju iz istorije učenici devetog razreda Maja Railić i Milana Plavšić su osvojile drugo i treće mjesto.
  -Učenica Danijela Kuzmanović, IX razred, je osvojila drugo mjesto na regionalnom takmičenju iz fizike, održanom u Banjoj Luci.
  Iskrene čestitke svim učenicima i dobre želje za uspjeh na budućim takmičenjima!

 3. MOLIM VAS DA MALO “UPREGNETE” SVOJE RADNO OSOBLJE ,JER ŠKOLSKO DVORIŠTE,A POGOTOVO DEO DO PUTA IZGLEDA DA SE NAJEŽIŠ-NE PRAVDAJTE SE TIM DA ĐACI BACAJU SMEĆE -TO SE PODRAZUMEVA ,ALI NE MOGU ĐACI NABACATI KOLIKO ČISTAČI POKUPITI!!!!

Komentariši