Dugo toplo ljeto

Topola ljeti, rekao bih kao i svakom malom mjestu. Svaki kulturni i sportski život je zamro, a i privredni sve više posustaje. Napokon su komarci poprskani, poslije dobre gozbe izgleda da im je kraj. Ispraznili smo police sa zaštitnim sredstvima, makar smo promet pojačali i pomogli u prikupljanju pdv-a.
Da se ipak nešto događa potrudila se grupa omladinaca i organizovala, Paljenje masala za Petrovdan 11.07.2010 u 21 h ispred Hrama Svetog Save u Novoj Topoli.

Od događaja prethodnih dana treba naglasiti da je Disco club “PORTO” promjenio vlasnika i počeo ponovo sa radom te povećao ponudu koja je ionako bila dobra u Topoli.

Neki projekti koji su najavljivani od strane vladajućih, a između ostalih i početak radova na “Agroindustrijskoj zoni” koja treba da zaposli 1500-2000 ljudi nisu se desila. Jedini koji uspješno zapošljavaju su braća Vučenovići, doduše ne na projektima u Topoli nego u Hercegovini.

Očito svi nešto isčekujemo, čime će nas usrećiti vladari naših života i šta će nam za uzvrat ponuditi oporba, pa da nam razbiju monotoniju ?

Komentariši