Ispraćena još jedna generacija predškolaca

Predškolska ustanova „Lepa Radić“ u Gradišci, ispratila je još jednu  generaciju maturanata-cicibana iz dva gradska vrtića, te vrtića u Novoj Topoli. Najmlađi i najslađi mališani, pokazali su pred brojnom publikom šta su pripremili sa svojim tetama.

vrtic

„Završna svečanost za najstariju generaciju djece za nas predstavlja jedan od najljepših dana u godini. To je svakako vrhunac jedne radne godine i to se uvijek u maju proslavlja. Mališani su danas pokazali šta su sa vaspitačima radili u toku ove radne godine“ kaže Mile Šeatović,  direktor Predškolske ustanove “Lepa Radić”.

U septembru ove godine,  maturanti cicibani će sjesti u školske klupe, a to ovi mališani vrlo dobro znaju, jer su pripreme već davno počele.Kažu da se tome posebno raduju i da imaju torbu, knjige, olovke i sve što je potrebno.

Direktor Šeatović, poželio je mališanima uspješno školovanje, te je govorio i o planovima s obzriom da se bliži kraj radne godine. “Uskoro ćemo svi na zasluženi odmor.Poslije toga su pripreme za narednu radnu godinu. Nastojaćemo da sve ono što smo propustili u ovoj u narednoj godini nadoknadimo” dodao je Šeatović.

U tri vrtića, Predškolske ustanove “Lepa Radić”, boravi oko 300 mališana.

Info+

video_icon

Komentariši