Iz tabora SDS-a i PDP-a svakodnevno slušamo političke spinove i podmetanja

Predsjednik OO SNSD Gradiška Zoran ‎Adžić‬ je komentarisao danas trvdnje načelnika i bivšeg predsjednika Skupštine opštine vezane za postojanje skupštinske većine koja podržava načelnika i bivšeg predsjednika SO.

-Nažalost naviknuti smo da iz tabora SDS-a i PDP-a svakodnevno slušamo političke spinove i podmetanja, kako na republičkom tako i na lokalnom nivou. Već smo imali priliku da vidimo kako to načelnik i bivši predsjednik broje do 16. Skupštinska većina oko SNSD-a je stabilna i jaka, spremna da okrene smijer razvoja Gradiške ka naprijed. Načelnik Opštine je pokazao svoju nezrolost i političku nekulturu, a podsjetiću građane Gradiške da se prvi put desilo da Gradiška nema izglasan budžet za tekuću godinu, a takođe da su načelnik i svita oko njega pored toga što su otjerali investitore koji bi zaposlili preko 500 novih radnika u privredi , bacili u vjetar i 1,3 miliona maraka namjenjenih građanima Gradiške. Ja postavljam sada pitanje, da li je to domaćinski način vladanja? – zaključio je Adžić

(moja-gradiska)

2 komentara na “Iz tabora SDS-a i PDP-a svakodnevno slušamo političke spinove i podmetanja”

  1. Ovaj komentar ću početi sa narodnom poslovicom, rugala se sova sjenici da ima veliku glavu, pa ljudi dali je to moguće??? gdje bih Narodnog Poslanika molio da priča narodnim jezikom da ga razumijemo, šta je htjeo reći u ovom jadikovanju. Umjesto nekakvog spinovanja, bilo bi bolje da kaže koliko je puta sa nasilnom družinom jurišao na legalno izabranu lokalnu vlast u Opštini Gradiška, te koliko su puta na vandalski način razvaljivali i uništavali narodnu imovinu, da bi potom držali zaključan kabinet gospodina Predsjednika SO Radislava Dončić, kao i skupštinsku salu, gdje ih baš briga za građane Opštine Gradiška. Dragi građani poslušajte riječi gospodina Generala: https://www.youtube.com/watch?v=5DCwjG8EzWQ , gdje dodajem da im nije ništa sveto, samo njihov lični matrijalni interes i prestiž. Kako je moguće da članovi Zakonodavne vlasti ne poštuju presudu Vrhovnog suda Republike Srpske, već i dalje skrnave i kinje ovu našu Opštinu Gradiška i sve njene građane zarad svojih pohlepničkih interesa. Ako je kablovska TV Gradiška građanska-narodna, onda bi odgovornog urednika zdušno zamolio da re-emituju snimak sučeljavanja sadašnje gospode Poslanika iz Gradiške iz vremena kampanje neposredno pred zadnje Parlamentarne izbore u BiH i RS. Istina i samo istina, osobe koje i ptice na granama znaju, zbližile su se do neslućenih razmjera, koje nemaju niti malo karaktera, da sačekaju narodnu volju na izborima, već pomoću dragih “papaka” zagorčavaju život svim građanima Opštine Gradiška. Žalosno da ne može biti žalosnije, uz napomenu, sve je prolazno, gdje samo djela ostaju, a koja su djela “narodnih dušebrižnika”, nikakva, već je samo u pitanju pohlepni inters i kapital.

  2. Pošto su bili gosti na http://radiogradiska.net/ gospodin Goran Đorđić i rukovodioc Elektrokrajine Gradiška Adžić Zoran, dakle, predstavnici političkih stranaka u Vašem naslovu, pa sam riješio da kažem neku riječ o tome duelu, koji bi zasigurno trebao ići u korist razriješenja mnogih problema po gotovo u Opštini Gradiška, ALI od toga ništa nije bilo. U samom početku emisije koja je počela nešto poslije 09 sati 09.02.2016. Adžić je dobio prvi riječ, ali je odmah osorno dao do znanja voditeljici emisije, da bude parlamentarna, da ga ne prekida u riječi, dakle, preuzeo je šablon od glavnog Baje Republike Srpske, gdje dodajem da je žalosno imati takvog “narodnog dušebrižnika” u NSRS, koga smatram kao teatralnog političara, koji nije u stanju ništa reći konstruktivno, već samo on o što je nabiflao iz zadanog teksta od strane režima. Veoma mi je žao što nije postojala mogućnost postavljanja pitanja građana, da upitam glavnog Baju Lijevča polja-Adžića, tko je smuvao ili uništio video klip-snimljenu emisiju sučeljavanja njega i Dunjića neposredno pred poslednje Parlamentarne izbore na kablovskoj TV Gradiška, gdje bi mnogi građani voljeli da se ta emisija re-emituje, da građani izvuku istinitu pouku, kako su se dvojica moćnika zbližili do neviđenih razmjera, gdje ih baš briga za Opštinu Gradiška i sve njene građane.

Komentariši