Izbori 2012

Izborna kampanja za Opštinske Skupštine startala! Pobjedničke taktike su  razrađene, kandidati koji će raditi u našu korist su odabrani, jedni u poziciji, drugi u opoziciji. Kako ćemo glasati ili ne glasati zavisi o tome hoćemo li popušiti i nova lažna obećanja. Ni stara se još nisu ohladila pa ćemo i njih dobiti podgrijana.

SNSD je započeo svoju kampanju u Banja Luci sa sloganom “Koloseum pobjednika” sa pompezno najavljivanih 3000 aktivista, a održao se pred stotinjak ljudi, uglavnom članova rukovodstva. Građani ignorisali skup!

U Gradišci SNSD startao sa kampanjom tradicionalno uz pečenog vola. Malo se jelo i pilo, a račun građanima stiže u 48 rata, do sledećih izbora.

SDS je startao sa kampanjom iz Bijeljine, a u 12 sati je startala  opozicija ja u Gradišci? Svi su startali, samo mi stojimo na mjestu!

Sa početkom kampanje startali su i protesti Šetača u Banja Luci. Više od pet stotina Banjalučana izašlo je 07.09.2012 na ulice Banjaluke , kako bi iskazali svoj revolt jer je vlast širom otvorila vrata kriminalu i korupciji!

(Miro)

.

Komentariši