Izbori, naša šansa ?

Kampanja za izbore je u toku, prilika je da se preispitamo, gdje smo mi u ovoj kampanji ?  03.10.2010 treba da izaberemo naše predstavnike koji će naše želje pretočiti u stvarnost !  Sada je prilika da svako sam sa sobom raspravi i vidi dali smo dobili ono što nam je obećeno, dali ima neko za koga možemo pretpostaviti da može ostvariti nešto od onoga šta očekujemo ?

Jesmo li spremni svako pojedinačno da se susretnemo sa svojom savješću i priznamo da nije ostvareno, ništa od onoga što je obećano, da se laži valjaju jedna za drugom. Da podsjetim samo na označavanje ulica, koje više i ne pamtimo kada se dogodilo, da kažem potrebu za pješačkim stazama, da napomenem raskrsnicu koja je najprometnije mjesto u Lijevče polju, a nema semafor, a po Gradišci ničemu ne služe, osim vježbanja za autoškole ili Laktašima. Da napomenem da razvoj nikakav više se ne može zabilježiti i nije moguć bez kanalizacije i mnogih drugih stvari. Dali ste ili dali smo spremni da radi nekih nejasnih razloga prelazimo preko ovoga.

Pogledajte u moralnom pogledu dali ovdje ima nešto da se mjenja, dali korupcije i bezočnog bogaćenja pojedinaca ima, a rade u društvenim sektorima, čime su to zaslužili, svaka marka u njihovim džepovima znači manje u vašim. ako smatrate da je sve u redu i da ne treba ništa mjenjati, onda dobro, ne mjenjajte ništa? Pogledajte dali imamo opoziciju i šta je radila u poslednje vrijeme, ja je nisam vidio ili nisam informisan, dali ona takva kakva je zaslužuje glas, do vas je?
Bili smo nezadovoljni sa odabirom vlasti, pa smo potpisivali i peticije protiv načina na koji se način radi, svi vi koji ste potpisali, a Topola je u srcu, sad je prilika da potvrdite vlast s kojom niste bili zadovoljni ili da izaberete novu ?

Prilika je da nešto učinimo za sebe, iskoristimo je !

Komentariši