Izbori: Pobjeda Zorana Latinovića!

Na Opštinskim izborima za načelnika Opštine izabran Zoran Latinović, opozicioni kandidat nekoliko stranaka. Pobjeđen je kandidat SNSD-a dosadašnji načelnik Nikola Kragulj.

Zahvaljujući bahatoj vlasti SNSD-a koja je sama sebe pobijedila sa načinom na koji je vladala ovom Opštinom došlo je do odgovora naroda, izgubili su značajnu Opštinu. Pokazalo se da je svaka vlast smjenjiva, pa tako i ova koja će doći i da treba odmah vršiti pritisak na istu da se ponaša drugačije od gubitničke. Vlast koja je promovisala sve društvene anomalije doživjela je da joj narod više ne vjeruje, previše je laži promovisano u istinu, a laž svaka ima rok trajanja.

Šta znači za Topolu promjena vlasti uskoro ćemo da vidimo? Dali će se nastaviti sa uništavanjem iste ili će se napokon projekti početi ostvarivati koji će vratiti Topoli mjesto koje je imala? Nadajmo se da i novi načelnik će biti spreman da ispravi nepravde učinjene ovom dijelu Gradiške Opštine koju su sprovodile SNSD vlasti podržane od Topolskih poltrona koji su se borili za bolje svoje, svojih porodica, kumova i prijatelja?

Poruka SNSD-u je da su izgubili zato što nisu vidjeli da narod vidi i kad se pravi da ne gleda i pamti, jedna laž prođe, druga teško, a treća pitanje.

2 komentara na “Izbori: Pobjeda Zorana Latinovića!”

  1. jeeee ponovo pod SDS-om.. bas nam je bilo cool

Komentariši