Izbori: Prvi dan počeo nafilom

Predizborna trka u Gradišci startala po očekivanju na vrijeme. Sve partije su iskoristile prvi dan da pokažu da ozbiljno misle. Tako je Adžić započeo trku nafilom dok su oduševljeni članovi partije sijali od optimizma i zadovoljstva gledajući svoga kandidata i pomalo slušajući.

snazna-gradiska-foto-14-768x512

DNS je krenuo skromno kao što mu dozvoljavaju i kapaciteti, ali svedno su obećali da će nam s njima biti bolje, nema razloga da ne vjerujemo i sad živimo njihovu sposobnost i borbu za svaku priliku.

dns-gradiska-foto-3-830x623

Dok “Izvor” mudro čeka da se svi istroše prvi dan kampanje pa da drugi dan krenu žestoko, a da je tako pojavila se neprovjerena informacija da “Izvor” donira svima koji dođu po 20 KM. Mora se priznati konkretno, iako možda do isplate ne dođe iz moralnih razloga.

14199762_1230037553713452_4206881860983714005_n

I na kraju “Dokazano najbolje” je započela večerom, što jest jest ljudi punog stomaka manje pitaju i teže obrađuju informacije pa im lakše umakne izgovoreno pa rezultati koliko god bili skromni čine se većim.

Jedan komentar na “Izbori: Prvi dan počeo nafilom”

  1. Šta nije bilo biti će, ali glad devlastiranih i poniženih građana bar ovom prigodom nametnuti dušebrižnici žele utaliti, gdje neimaština pomjera sve ljudske prirodne osobine, stoga licemjerstvu, prljavom nametanju i lažnim obećanjima nema kraja. Bilo kako bilo, e baš tako, tko ima taj će još više imati, a tko nema tome i ne treba, dakle, ovo je promil demokratije premazan svim gadastoćama obećavajućih moćnika, gdje ih baš briga za bilo koga, izuzev njihovog ličnog matrijalnog interesa i prestiža.

Komentariši