Izbori za Savjet mjesne zajednice

Poslije vrućeg ljeta i povratka sa mora ili ste vruće ljetne dane provodili na SNSD razvojnom programu “jezerima” neki ih zlurado zovu majdani, pa tako bi mogli pokrenuti kampanju za sledeću sezona sa sloganom “Opština sa 100 jezera” ili “Svako dvorište jedno jezero”.

Eto, mi smo odmarali, neki i nisu? Načelnik je vrijedno pootvarao sve seoske puteve, asvalt je pao i koga briga da se dva vozila ne mogu mimoići na njima, važno je da niko ne može reći da nije urađeno, jest. Od silnih protokolarnih druženja nije stigao da radi na dovođenju investitora u “Agro zonu” ali kad malo zaladi bolje se misli pa biće nešto do isteka prve godine nešto će se otvoriti, već.

Najavljeni privredni savjet sastavljen od mladih stručnjaka koji su bili sa već gotovim projektima samo što nije, navodno neka gužva sa projektima, ne mogu se složiti koji prvi starta, a dobar start je uvijek ključ uspijeha. Ne bi mi da zakeramo sa očekivanjima, ali bojim se da dok oni nešto ostvare nestat će i nezaposlenih, svaki dan ih je sve manje, zaposlili se na zapadu koji još nije propao na kolektivni užas, kod nas je bolje, informacija iz povjerljivih izvora.

E sad, u ovakvoj atmosferi imamo još jedne izbore i to za Savjet mjesne zajednice, rekao bih i najbitnije za Topolu iako prevladava mišljenje da tu ne treba praviti nešto “jako” jer ih se ionako ništa ne pita? Naravno hoće li neko nešto pitati ili neće zavisi i koga smo birali. Nekoliko poslednjih Savjeta i predsjednika Savjeta je bilo u funkciji da se ništa ne radi, jer ionako ima tamo neko ko se brine za sve, naše je samo da ih izaberemo i gledamo što uradismo.

Ovako bi trebao izgledati trotoar i po Topoli

Dakle, treba se izabrati ekipa koja prvo ima želju i volju da radi i bori se za sve ono što su nam trebali dati a nisu. Treba nam neko ko će znati i smjeti ukazati da je i Topola MZ u Opštini Gradiška i da u njoj žive ljudi koji vole da ne kisnu na autobuskoj stanici, da trebaju normalan trotoar sa obe strane ulica, da treba raditi na izradi biciklističkih staza do Gradiške i omogućiti narodu da se vozi biciklom do Gradiške zdravo i korisno, da i još po nešto.

Izbori su 15.10.2017. godine od 09 do 17 časova, a kandidatske liste se predaju do 29.09.2017. godine i ne zaboravite svi oni koji ste bili na listama stranaka za opštinske izbore, a bila su vam puna usta Topole sad je prilika da dokažete da ste iskreno mislili da radite za Topolu, a na sledećim izborima možda vam to bude plus.