JAVNI POZIV PRIVREDNICIMA OPŠTINE GRADIŠKA

Opština Gradiška u saradnji s projektom USAID Sida GOLD raspisuje javni poziv za privrednike opštine Gradiška za iskazivanje interesa za sufinansiranje izrade kataloga privrednika i web stranice privrednika opštine Gradiška.

Projekat USAID Sida GOLD i opština Gradiška zajednički implementiraju projekat „Izrada kataloga i web stranice privrednika opštine Gradiška“. Projekat se sufinansira sredstvima USAID Sida GOLD i budžeta opštine Gradiška, te učešćem zainteresovanih privrednika s područja opštine Gradiška. Kako bi privrednici s područja opštine Gradiška iskazali interes za prezentaciju svog privrednog društva i proizvodnog/uslužnog asortimana u Katalogu privrednika i samim tim dobili svoje mjesto u Katalogu privrednika i na web stanici privrednika, potrebno je da izvrše prijavu putem e-mail adrese: brankica.brkic@opstina-gradiska.com

Planirano je da Katalog privrednika i web stranica budu izrađeni do 10. jula 2016.godine. Iz opštinske uprave opštine Gradiška mole sve zainteresovane privrednike da se najkasnije do 15.06.2016.godine prijave na gore pomenutu e-mail adresu ili na telefon broj 051/810-366.

Komentariši