Javni poziv za dodjelu priznanja grada Gradiška

Komisija za javna priznanja Skupštine grada Gradiška objavila je javni poziv za dodjelu javnih priznanja grada Gradiška povodom 24.aprila, Dana Grada.

Danas nije iznevjerena tradicija da nam dim od zapaljenih guma čini dekoraciju nad Topolom

Komisija poziva sva zainteresovana pravna lica, političke partije i mjesne zajednice sa područja grada da dostave prijedloge za dodjelu javnih priznanja grada Gradiška koja se dodjeljuju u vidu Povelje i Zahvalnice.

Povelja Grada je visoko javno priznanje koje se dodjeljuje fizičkim i pravnim licima za izuzetne zasluge  koje su postigli na polju svog rada i doprinjeli afirmaciji grada.

Zahvalnica je javno priznanje koje Grad dodjeljuje za izuzetna ostvarenja u oblasti nauke, obrazovanja, zdravstva i socijalne zaštite, kulture, privrede, zaštite životne sredine, humanitarnog rada, sporta i drugim oblastima života i rada.

Prijedlog za dodjelu javnog priznanja dostavlja se pismeno i treba da sadrži obrazloženje i biografiju predloženog kandidata ili statusne podatke za pravno lice.

Prijedlozi se mogu dostaviti Komisiji za javna priznanja Skupštine grada  Gradiška, Vidovdanska 1A,  do 20.marta ove godine.

Predlažem Komunalnu policiju za priznanje zaštite životne sredine za doslednost u promovisanju nerada i za upornost u nemješanju u svoj posao.