Kanalizacija u Topoli?

Prilikom obilaska kanalizacione mreže u naselju Stočna pijaca, gdje je u toku izgradnja kanalizacije u dužini od preko 4000 metara Načelnik opštine Gradiška, Zoran Latinović izjavio je da je želja lokalne vlasti da se nakon izgradnje kanalizacije u ovim prigradskim naseljima, kanalizaciona mreža širi i na području Kruškika, NoveTopole i naselja nizvodno uz rijeku Savu.

Evo još jedne izjave koja služi da se građani Topole obmanu, jer naša želja je mnogo od ranije da Topola dobije kanalizaciju kao i sve ostalo naspram svoga značaja u opštinskoj zajednici. Međutim do sada je dobivala samo maglovita obećanja, naravno jednoga dana će da se desi i nadajmo se da će to biti jednom kad mi odlučimo da se to desi. Bit će to onda kada svi ovdje shvate da je Topola po svojoj ulozi i važnosti zaslužila više osim želja koje nam se plasiraju kao nada.

Sada je već skoro 3 godine od poslednjih izbora i za to vrijeme ništa se nije dogodilo u Topoli što bi se moglo istaknuti da je zasluga trenutne vlasti pa je došlo vrijeme da nešto urade konkretno, a ako ne mogu neka nas ne opterećuju željama. Na žalost nije samo vlast na nivou opštine zaslužna za loš odnos prema Topoli i sama Topola ima savjet MZ koji bi trebao da formuliše potrebe i da radi na njima, međutim nema informacija da se nešto radi ili informacije ne izlaze u javnost.

 

3 komentara na “Kanalizacija u Topoli?”

  1. Svakako da je tako, obećanja političara je svakodnevnica, po gotovo u kampanji pred bilo koje izbore. Posmatram objektivno stvari, uz napomenu, da nisam u niti jednoj političkoj stranci, ali, sadašnja legalno izabrana Opštinska vlast ima ogroman teret od predhodne nadmene i rasipničke vlasti, a koju sada prepoznajem kao jurišnu na čelu sa Urošom i Adžićem, koja je svestrano potpomognuta aktuelnim REŽIMOM u Republici Srpskoj, stoga mjesecima jurišaju svim mogućim sredstvima, uz horsku pjesmu da je 14 manje od 17. Žalosna je to situacija, gdje građane nitko ništa ne pita, već se gleda samo lični interes političara i REŽIMA, uz napomenu, da je navikavanje REŽIMA i “jurišne takozvane Opštinske vlasti u Gradišci ” veoma lošo i pogubno, jer to ne može izaći na dobro. Živi bili pa vidjeli!

  2. Blize se izbori pa se mora vec krenuti sa obecanjima. 🙂

  3. mogli bi se svi malo aktivirati i traziti , zahtijevati od vlasti da se uradi kanalizacija u topoli jer je prijeko potrebna

Komentariši