KK TOPBASKET UČESNIK TURNIRA “TROFEJ BIJELJINE”

U nedelju, 1-og aprila 2018. godine, biće održan turnir “Trofej Bijeljine” povodom rođendana Čojić Lazara, a predstavnici naše opštine biće KK Topbasket iz Nove Topole i izabranici trenera Vlade Todorovića.

Organizator turnira je KK “Budućnost” iz Bijeljine, a lijepa poveznica za ovaj klub s Novom Topolom, jeste činjenica da je nekadašnji igrač Topbasketa Nikola Đaković došao upravo u Budućnost iz rodne grude kod trenera Daria Čojića, odakle je kasnije napravio veliki iskorak u karijeri na taj način što je postao reprezentativac što mu je omogućilo da sledeća stepenica bude beogradski Dinamik.

Osim domaćina iz Bijeljine i Topbasketa, učesnici turnira biće gostujući sastavi iz Ugljevika i Modriče, OKK “Rudar” odnosno KK “Modriča.

Turnir je takmičarski zamišljen za generaciju dječaka rođenih 2005. i 2006. godine, ali osim ove selekcije, priliku da se takmiče imaće i mlađe kategorije u prijateljskim mečevima koji će biti odigrani.

Kao što smo već rekli, nedelja, 1. april, “Trofej Bijeljine”, svim učesnicima želimo dobro raspoloženje, dobru igru i nova poznanstva, a našim predstavnicima želimo puno sreće i uspjeha.

Autor : Dejan Gajić