Moja cijena je istina

Kad pomisliš da je dosta i da je vrijeme za penziju uvijek te neko spriječi u tome i pokušava da pokazuje svoje vještine na meni ili me ne poznaje dovoljno ili me podcjenjuje?

Dobio sam danas email od agencije pr-assistent i izvjesnoga Kevina Perriy koji piše

u čemu je greška, email je sastavljen korištenjem Al tehnologije, a zanemaruje činjenicu da sajt nema posjećenost za jednu ovaku ideju, piscu nedostaje inteligencije.

Naš tim, sledeća slika, likovi su mi poznati, programeri se služe s njima radi testiranja, primjetićete da su imena različita na ovoj od druge sledeće slike ispod

Sajt je trebao da me uvijeri da je riječ o stvarnoj agenciji, međutim suprotno očekivanju odmah sam primjetio da je sajt podvala po adresi sajta http protokol umjesto https protokola koji bi se očekivalo da koristi.

Uložen je trud i ako je samo radi mene onda autori imaju ozbiljnih problema, razumio bih ako je samo pokušaj da me se spusti u potpalublje i pokaže da me vrijeme pregazilo.

Možda sam to zaslužio i svojim komentarima koje potpisujem sa svojim imenom, a koje i ne objavljuju ali tekst čini se postaje dostupan zainteresovanoj strani.

Da je to tako pokazuje interes od zvijezda IT scene RS-a za mojim profilima, ostavljaju vidljive tragove za sobom, pa tako da sa velikom vjerovatnoćom mogu da pogodim ko stoji iza ovoga. Slika dolje pokazuje kontakt sekciju sa nedostatcima: nema telefona, nema linkova ka društvenim mrežama, adrese itd.

Pa obožavaoci moji ako je ovo sve bio test, nadam se da sam položio, ali ste vi zato pali, ja ostajem još uvijek br. 1 i zato usmjerite energiju na stvaranju nove vrijednosti, stvarajte nešto što će nositi vaš zaštitni znak, nemojte čitav život da prepisujete i ne prijeti vam opasnost od mene nego od vas samih. U emailu pitali ste za cijenu, da sve ima svoju cijenu, a samo istina nema cijene, moja cijena je istina.