Načelnik prizalogajio sa novinarima

Al’ se nekad dobro jelo, a i danas ako si na vlasti i najbolje od svega ne moraš da se laćaš za vlastiti buđelar, samo staviš paraf, a jest i piti kolko ‘oćeš, ako je restoran pravi ostatak zapakuje za ponijeti jel šteta je da se baci.
Načelnik opštine Gradiška Zoran Adžić organizovao je danas tradicionalni prijem za predstavnike medija iz Gradiške.
Načelnik Adžić je ocijenio veoma dobrom saradnju lokalne uprave i medija u protekloj godini i izrazio nadu da će ta saradnja biti na visokom nivou i u 2018. godini.
On je naglasio da mediji imaju veoma važnu ulogu u promociji opštine Gradiška,  te da kritički
osvrt novinara i medija predstavlja korektivni faktor svakoj vlasti.
Vijest bi bila podpuna da se zna šta se jelo a šta pilo na naš račun, jer ste jeli i pili na račun poreskih obveznika, prijema je mnogo, a želudci su uvijek spremni za nove izazove pa i novinarski.
Pokušao sam da shvatim razlog zbog čega bi načelnik častio novinare, jesmo li mi to tražili, mediji iz Gradiške nisu ni jedan kritički tekst  napisali protiv vlasti ove ili one, uglavnom se namerače na opoziciju i svakoj vlasti mili lako prilagodljivi.
Mediji nisu propagandne agencije nego im je zadatak da objektivno informišu javnost o temamama od interesa za građane. Tradicija možda jest, al’ ova ubija sadašnjost.