Nelegalno korištenje gradske vode ???

Borislav Vitković funkcioner u Mjesnoj zajednici i član SNSD-a i kum Nene Kesića uhvaćen u nelgalnom korištenju gradske vode u svrhu zalijevanja voćnjaka i pravljenju jezera da bi patkama u ove vruće dane bilo ugodnije, a pošto patke vole da rone i voda mora biti malo dublja. Pošto Boro ima i kokoši i pjetla pa i oni se malo properu u toj istoj vodi.

Nekih 5-6 godina se vrši zalijevanje voćnjaka 24 sata od 3-6 mjeseci godišnje. Malo je čudno da prinos voća na 1,5 dulum može da to plati, ali pošto je čovjek zaradio pare u nekom vremenu kada je bio direktor “Autoprevoza” i u ratu montirao rezervoare pod autobuse od 2000 litara i tako prevozio gorivo iz Srbije, neki to zovu i šverc pa se činilo da ipak tu zabavu može sebi da priušti.

 

Bahatost tu nije stala nego je nelegalno postavio i bačvu sa vodom i to na mjestu gdje se ulica Laze Kostića priključuje na vodu, jer on smatra da ako je vlasnik zemlje da na njoj može da radi sve što mu padne na pamet, pa je tako u svojoj bahatosti počeo da kopa i asvalt sa obrazloženjem da je i on učestvovao u plaćanju istoga.

Voćnjak koji je zasadio na svojoj zemlji po njemu ne treba ni dozvolu, ni eko saglasnost, pa ni korištenje sredstava zaštite koja po deklraciji ne smiju se koristiti u naseljima ako je voćnjak manje od 200 metara od kuća.

Kako je to sve moguće u društvu koje stremi da bude civilizovano i u Opštini koja dobija plakete u zaštiti prirode i organizovanju života njenih ljudi. Moguće je, jel isti ima podršku od svojih partijskih kolega, a koji isto tako imaju problema sa moralom i ovu Opštinu smatraju svojim privatnim plijenom i po poznatom principu poltronisanja funkcionišu. Da ne bi sve tako prošlo moj mali doprinos u osudi bahatosti SNSD kadrova i ovim putem tražim da se isti isključi iz organa MZ zbog nelgalnog priključka na vodovod, a koliku štetu je vodovod pretrpio, valjda će se čuti ili ćemo se svi morati izviniti Bori na uznemiravanju, jer eto vlast je vlast?

šaht bez vodomjera

(Miro)

2 komentara na “Nelegalno korištenje gradske vode ???”

  1. Zato mi placamo vodu vise da bi pojedinci imali koliko im treba a nama kako bude.Nadam se da ce narod progledati i promjeniti ovu bahatost pojedinaca SNSD.Tako nam i treba kada svi znaju a sute!!!DOSTA JE VISE MORA DOCI DO PROMJENA!!!

  2. pa kad je moderno saditi te vocnjake zadnjih godina… Sumnjam i da ostali politicki igraci, inace novokomponovani vocari, placaju takse i dadzbine, i naravno pitku vodu koja je potrebna i vocu koliko i nama, al’ eto oni su vlast, pa ce prije donijeti zakon da se MZ mora da plati vodu koja je potrebna jer bi suvo voce bilo lose po ugled odredjene MZ. Da stvar bude gora, vocnjaka sad imamo vise nego šume, al cim se promjeni politika podsticaja za vocarstvo (inace i izglasana za te “nove vocare”) sve ce se to napustiti i posjeci u ogrev

Komentariši