Novi izgled sajta

Sada ono što vidite je i dalje sajt Topole sa novim izgledom, zašto? Sajt o Topoli je prisutan na webu nekih 16 godina, namjera je bila da se Topola predstavi kroz istoriju od svog osnivanja 1879, god, do danas, a da se nešto kaže i o budućnosti.

Koncipran da najvidljiviji dio bude o novostima iz privrede, politike, kulture i vijesti vazanih za Topolu pa i okolinu. Međutim Topola u opštinskim okvirima sve je manje mjesto gdje se nešto događa tako da je neminovno bilo  da se nešto uradi i ovo što vidite je rezultat, ne i konačan, zavisi o inspiraciji.

Sajt prikazuje vijesti sa lokalnih  portala i portala iz BiH i okruženja po mom izboru i zavisno od feed mogućnosti samih portala. Trenutni izbor portala može biti privremen i promjenjen shodno interesu.

U proteklih 2-3 godine više puta sam mislio da sajt ukinem, jer mi se činilo da je vrijeme za neki novi pristup, možda agresivniji sa novim idejama za koje ja nisam imao inspiraciju. Odustao sam od gašenja sajta zbog ovog istorijskog dijela koji se meni čini dobar i da je donio neke informacije koje ne bi bile poznate, jer niko nije ni bio zanteresovan da ih istraži.

Na žalost politika i političari su nam potureni kao naš interes da se borimo o njihovom prosperitetu pa ih pratimo kao neki šou program. Naravno imaju oni svoje medije koji pišu samo ono što oni vole da pročitaju. Iz toga razloga ostavljam mogućnost da prokomentarišem neke njihove odluke i naporima da nama bude bolje, jer njihovu žrtvu valja dobro i opisati.

I dalje ostajem otvoren za one koji misle da mogu doprinijeti sajtu da bude sadržajniji.

Hvala na razumjevanju i što ste me pratili kroz ove godine, nadam se da nije bilo uzalud i da je nešto malo i uticao.

Miro

Komentariši