OD 06.APRILA U GRADIŠCI – KANCELARIJA ZA PRIJEM GRAĐANA – NA USLUZI NARODNI POSLANICI RS

Radi unapređenja rada i uspostavljanja direktne komunikacije između građana i narodnih poslanika Narodne skupštine RS, od ponedjeljka 6.aprila u Administrativnoj službi opštine Gradiška, biće otvorena kancelarija za prijem građana.

Kancelarija stručne službe opštine Gradiška za građane će biti otvorena od 10 do 13 časova . Prema rasporedu, u ponedjeljak će građanima na usluzi biti poslanik NSRS-a Adam Šukalo, u utorak Slavko Dunjić, u srijedu Milan Švraka ,a u petak , Goran Đorđić.

Dolazak kod narodnih poslanika građani mogu da prijave na broj telefona 051/810-389.

Čemu?! Čemu treba da posluži ovaj način komunikacije osim privida da se nešto radi i da uvaženi narodni poslanici brinu i o narodnim problemima? Stvaran period kada su im puna usta naroda je predizborno vrijeme kada su obećavali svašta i na osnovu tih obećanja koja sa stvarnošću i nemaju ništa zajedničko, jer u stvarnosti znamo kako stvari funkcionišu, te da nemaju snagu i političku moć za afirmaciju bilo kojeg problema građana?

Da narod treba da pita, treba! Recimo zašto ne funkcionišu opštinske službe po zakonu i pravilima koja su donesena? Treba tražiti način kako da se pitanja postave i odgovor dobije, a javno prezentovano i pitanje i odgovori. Današnji stepen informativne pismenosti i broj korisnika interneta dozvoljava da komunikacija bude bolja.

Kako bilo, nadajmo se da će se javno objaviti koliko je građana bilo zainteresovano za ovaj vid komunikacije i koje su tema pokrenute, šta je ponuđeno kao riješenje od strane političara i rokovi u nadi da ti razgovori  ne budu “Trla baba lan da joj prođe dan”?

2 thoughts on “OD 06.APRILA U GRADIŠCI – KANCELARIJA ZA PRIJEM GRAĐANA – NA USLUZI NARODNI POSLANICI RS”

Komentariši