OD 06.APRILA U GRADIŠCI – KANCELARIJA ZA PRIJEM GRAĐANA – NA USLUZI NARODNI POSLANICI RS

Radi unapređenja rada i uspostavljanja direktne komunikacije između građana i narodnih poslanika Narodne skupštine RS, od ponedjeljka 6.aprila u Administrativnoj službi opštine Gradiška, biće otvorena kancelarija za prijem građana.

Kancelarija stručne službe opštine Gradiška za građane će biti otvorena od 10 do 13 časova . Prema rasporedu, u ponedjeljak će građanima na usluzi biti poslanik NSRS-a Adam Šukalo, u utorak Slavko Dunjić, u srijedu Milan Švraka ,a u petak , Goran Đorđić.

Dolazak kod narodnih poslanika građani mogu da prijave na broj telefona 051/810-389.

Čemu?! Čemu treba da posluži ovaj način komunikacije osim privida da se nešto radi i da uvaženi narodni poslanici brinu i o narodnim problemima? Stvaran period kada su im puna usta naroda je predizborno vrijeme kada su obećavali svašta i na osnovu tih obećanja koja sa stvarnošću i nemaju ništa zajedničko, jer u stvarnosti znamo kako stvari funkcionišu, te da nemaju snagu i političku moć za afirmaciju bilo kojeg problema građana?

Da narod treba da pita, treba! Recimo zašto ne funkcionišu opštinske službe po zakonu i pravilima koja su donesena? Treba tražiti način kako da se pitanja postave i odgovor dobije, a javno prezentovano i pitanje i odgovori. Današnji stepen informativne pismenosti i broj korisnika interneta dozvoljava da komunikacija bude bolja.

Kako bilo, nadajmo se da će se javno objaviti koliko je građana bilo zainteresovano za ovaj vid komunikacije i koje su tema pokrenute, šta je ponuđeno kao riješenje od strane političara i rokovi u nadi da ti razgovori  ne budu “Trla baba lan da joj prođe dan”?

2 komentara na “OD 06.APRILA U GRADIŠCI – KANCELARIJA ZA PRIJEM GRAĐANA – NA USLUZI NARODNI POSLANICI RS”

  1. Baš interesantno, šta se može čuti od osobe koja je dobila 260 glasova na zadnjim Parlamentarnim izborima, dakle, on još uvjek traži svoj brend, gdje ga baš briga za građane Gradiške.

  2. interesantno , vidjecemo koliko ce gradjana uvazeni poslanici da prime . o ostalom potom.

Komentariši