OKUD ”PETAR KOČIĆ” DOBILO NOVE PROSTORIJE U DRUŠTVENOM DOMU U NOVOJ TOPOLI

Omladinsko kulturno-umjetničko društvo ’’Petar Kočić’’ iz Nove Topole sinoć je u Društvenom domu svečano otvorilo renoviranu salu, koja će služiti za potrebe ovog društva.

Prema riječima Mirjane Kecman, predsjednice OKUD ’’Petar Kočić’’ inicijativu za renoviranje ovog prostora, prije svih podržao je načelnik opštine Gradiška, Zoran Latinović, ali i brojni sponzori. Kao rezultat zajedničkog rada, naglasila je Kecmanova, stvoreni su uslovi za kvalitetniji rad ovog društva, ali i drugih organizacija sa područja Nove Topole, koje budu zainteresovane za korišćenje ovog prostora.

Načelnik opštine, Zoran Latinović izrazio je zadovoljstvo obavljenim radovima i naglasio da se uz dobro rukovodstvo, veliki broj donatora i vrijednu omladinu može uraditi dosta dobrih stvari koje će doprinijeti boljem radu, ne samo pojedinih organizacija, nego i mjesne zajednice i cijele opštine. Naredni zadatak, naglasio je Latinović biće da se nastavi sa radovima u Domu kulture i pokuša dostići krajnji cilj – renoviranje kompletnog Doma kulture kako bi Nova Topola imala objekat koji će doprinijeti unapredjenju rada svih organizacija i institucija u ovoj mjesnoj zajednici. Posebnu zahvalnost Latinović je uputio donatorima koji su značajno pomogli da ovaj projekat bude uspješno završen.

Svečanosti su, osim načelnika opštine prisustvovali i predsjednik SO Gradiška, Radislav Dončić, narodni poslanik Slavko Dunjić, direktor Doma Zdravlja Gradiška, Tihomir Mihajlović, predsjednik Udruženja ’’Žena i porodica’’ iz Gradiške, Desanka Radjević, kao i predstavnici desetak KUD- ova sa područja naše i susjednih opština.

(radio gradiska)

Komentariši