OO SNSD GRADIŠKA PREDSTAVIO KANDIDATE ZA OKTOBARSKE IZBORE

snsd

Opštinski odbor Saveza nezavisnih socijaldemokrata Gradiška, predstavio je danas, na konferenciji za medije, kandidate iz Gradiške na listama za Narodnu Skupštinu RS i Parlamentarnu Skupštinu BiH, koji će učestvovati na opštim izborima 12.oktobra.

Nosilac liste SNSD-a za Narodnu Skupštinu RS, u Izbornoj jedinici 2 je predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Gradiška, Zoran Adžić, a na listi su još tri kandidata iz Gradiška, Renata Popović Obradović, Milenko Pavlović i Uroš Grahovac. Na listu za Parlametarnu Skupštinu BiH opštinska organizacija gradiškog SNSD-a kandidovala je bivšeg načelnika opštine Gradiška, Nikolu Kragulja.

Predsjednik OO SNSD-a Gradiška, Zoran Adžić, rekao je da je stranka demokratski izabrala kandidate i da će kao takvi nastupiti jedinstveno na narednim izborima i s ciljem da SNSD u Gradišci osvoji više od 13 hiljada glasova, te da ima najmanje dva poslanika u Narodnoj Skupštini RS i Parlamentarnoj skupštini BiH. Adžić je dodao da će se izabrani poslanici SNSD-a iz Gradiške zalagati za nastavak razvoja komunalnog sitema u Gradišci i raditi na privlačenju investicija na područje ove opštine.

(radiogradiska)

Komentariši