Operisan Stefan Samardžija

Sa njegovim roditeljima u stalnom su kontaktu kolege iz novotopolske Osnovne škole „Petar Kočić“. „Operacija je protekla dobro iako je bila dosta komplikovanija nego što su očekivali. Učestvovalo je dosta ljekara iz Londona i Beograda. Oni su ishodom operacije zadovoljni. Stefan se sad oporavlja“ kaže Jelena Kukrić ispred OŠ „Petar Kočić“ Nova Topola. Stefan će kako saznajemo od Jelene Kukrić u bolnici vjerovatno ostati duže od planiranog, s obzirom da je operacija bila pomjerena za nekoliko dana.

Stefanova operacjia u Londonu koštala je 56 hiljada evra,a tu su i drugi troškovi. Novac za pomoć Stefanu Samardžiji prikupljen je  zahvaljujući humanim ljudima,a i Fond zdravstvenog osiguranja snosiće dio troškova. Značajnu ulogu u prikupljanju pomoći imali su zaposleni u OŠ „Petar Kočić“ koji su pokrenuli veliku humanitarnu akciju. Tek nakon što se Stefan sa roditeljima vrati iz Londona biće poznate tačne informacije  o daljem načinu liječenja i kada će biti sljedeća operacija.

Akcija za pomoć Stefanu i dalje traje te su otvoreni i žiro računi u KM br: 5673210331575214 i devizni br: 5673215414373565 u Sberbanci. U martu bi trebao biti organizovan i humanitarni koncert za pomoć Stefanu Samardžiji.

Info+

Komentariši