OŠ na takmičenjima

Kao i predhodnih godina, tako i ove su učenici osnovne škole “Petar Kočić” učestvovali na takmičenjma, kako na opštinskom, tako i na regionalnom nivou, te postigli izuzetno dobre rezultate:

dograđeni dio škole

-Miloš Tomić, učenik IX razreda je osvojio prvo mjesto iz informatike na opštinskom i regionalnom takmičenju osvojivši 100% bodova na oba takmičenja.
Isti učenik je na regionalnom takmičenju iz matematike osvojio drugo mjesto.
-Košarkaške ekipe (i dječaci i djevojčice) su osvojili drugo mjesto na opštinskom takmičenju.
-Odbojkaši su kao opštinski prvaci osvojili i prvo mjesto na regionalnom takmičenju.Djevocčice su osvojile drugo mjesto na regiji.
Na opštinskom takmičenju iz srpskog jezika Milana Gluvić,IX razred je osvojila prvo mjesto, a Sladjanja Sarajlić drugo mjesto.
-Na opštinskom takmičenju iz istorije učenici devetog razreda Maja Railić i Milana Plavšić su osvojile drugo i treće mjesto.
-Učenica Danijela Kuzmanović, IX razred, je osvojila drugo mjesto na regionalnom takmičenju iz fizike, održanom u Banjoj Luci.
Iskrene čestitke svim učenicima i dobre želje za uspjeh na budućim takmičenjima!

7 komentara na “OŠ na takmičenjima”

  1. Ovaj članak zaista zaslužuje komentar. Sve čestitke ovim učenicima i njihovim nastavnicima uz najbolje želje da nastave tako. Bilo bi dobro da im se pridruže,ako je moguće, i još mnogi drugi.

  2. Moja cerka, SLADJANA SARAJLIC, jedina se sa nase Opstine plasirala na drzavno prvenstvo iz srpskog jezika.

  3. Na drzavnom prvenstvu iz srpskog jezika Sladjana Sarajlic osvojila odlicno deveto mjesto i tako na najbolji nacin predstavila nasu Novu Topolu

Komentariši