Otvoren još jedan market

U sklopu Tržnog centra Marković šesti(6) market, ponuda marketa raste a da li i kvalitet i ponuda je bolja vidjet ćemo uskoro?

Kraj godine je vrijeme kada se zbrajaju rezultati i prave planovi za iduću godinu, pa zahvaljujući izborima neki projekti za Topolu su privedeni kraju ili su blizu da budu realizovani, mnogi nisu.

Zahvaljujući Pandemiji neke navike se moraju prilagoditi vremenu. Jedna od najvećih će imati za posljedicu korištenje tehnologije, komunikacije prvenstveno, školski sistem , kupovina preko Interneta, korištenje kartica u platnom prometu.

Tako i ovaj je blog trebao da uvede neke nove mogućnosti kao što je emitovanje u živo uz mogućnost svima da učestvuju u razgovorima, međutim nije se desilo, razlog je što nisam zdravstveno bio sposoban za to, jer čini mi se da bi to bilo sa neizvjesnim ishodom, naravno i godine baš nisu za tako nešto.

Ipak u sledećem razdoblju nadam se da ću uraditi barem toliko da bi ohrabrio druge da učine nešto, zahvaljujući tehnologiji to i nije više toliko zahtjevno. Kao i do sada blog se neće truditi da se svidi vlastima, nego da ponudi i nešto drugačije priče i o mogućnosti sa što manje politike, a više recimo angažmana oko informisanja o nekim životnim pitanjima iz pozicije u kojoj sam.

SVE NAJBOLJE U 2021.