Pješačka staza u funkciji?

Dugoočekivana pješačka staza  od “raskršća” do škole napokon završena, a sa završetkom iste postovilo se pitanje tko je i iz kojih razloga napravio upravo tako kako je napravljeno? Nekoliko godina unazad ljubomorno smo gledali pješačku stazu kroz Aleksandrovac i Romanove i željeli nešto slično u Topoli i dobili, ali uvijek postoji onaj ali?

Pješačka staza koja je napravljena je napravila nekoliko problema na koje se nisu osvrtale aktuelne vlasti i ta staza je jednostavno prešla preko ulaza u ulicu “Vidovdansku” koja vodi u naselje kod škole koje ima 42 kuće, pored naselja tu je ulaz za školu i vrtić gdje dnevo prođe 30-ak autobusa i više desetina automobila na način da se moraju popeti preko graničnog kamena i preko te staze. Provjerneo takavo riješenje za ulazak  u ulicu ne postoji nigdje u svijetu, eto nekopetentna vlast SNSD-a je iznašla i to riješenje. Priliskom ulaska u ulicu morate zaustaviti vozilo i prebaciti u prvu da bi se popeli u ulicu.

Isti slučaj je napravljen kod ulaza na parkiračište ambulante i ionako visok ulaz postao još višlji i time opasniji. Pješačka staza je napravljena na način koji nije uobičajen, predpostavlja se kao dio predizborne kampanje SNSD-a, računajući s time da građani Topole i neznaju kako staza treba da izgleda, a oni su se pokazali da nešto rade, što ne valja koga briga? Međutim prešli su se, iz razloga što nam predstoji zima, mraz i snijeg i problemi će se uvećati od ulaska u ulicu, od  građana će se tražiti podpisivanje zahtjeva da se ulaz u ulicu dovede u normalno stanje po ugledu na navedena mjesta kao i Gradišci ili bilo koje mjesto koje ima stazu.

Došlo je vrijeme da građani shvate da je ovo mjesto naše i da nije vlasništvo političkih poltrona pa da mogu bez konsultacija raditi u njemu po svome nahođenju. Ovi su pokazali da su nesposobni da rade za interese Nove Topole, a očekujem da će sledeći biti mnogo motiviraniji i kod izbora svi paziti ko zastupa naše interese!

Jedan komentar na “Pješačka staza u funkciji?”

  1. SVAKA ČAST NA OBJAVI SLAŽEM SE SA VAMA ALI SAMO DA ZNATE DA JE TROTOAR BIO DONACIJA OD ŠVEDSKE ORGANIZACIJE A TO ŠTO SU ONI DRŽALI PARE KOD SEBE PAR MJESECI I ČEKALI IZBORE DA POČNU DA PRAVE TAKO DA BI SE ONI POTPISALI KAO PRAVI IZVOĐAČI NEK IM JE NA ČAST… SRAM IH BILO
    A JESTE LI PROVJERILI ZAŠTO SE VRTIĆ JOŠ NEOTVARA , PRIČA SE DA SE OSTALO DUŽNO IZVOĐAČU RADOVA TE PRILIKOM UPITA KAGULJA ŠTA JE SA VRTIĆOM ON JE ODGOVORIO DA GA NIŠTA VIŠE NEINTERESUJE I DA PITAMO NOVOG NAČELNIKA , ZNAČI U OVOJ DRŽAVI MOŽEŠ SVE DA POKRADEŠ DA SE ZADUŽIŠ SA VELIKIM KREDITIA I POTROŠIŠ ZA IZBORNE SKUPOVE ODEŠ U PENZIJU I NEĆEŠ NIKOM ODGOVARATI ,TRULA DRŽAVA …FUJ

Komentariši