POTEZ NA K3 U KORIST SNSD VELIKOG I MALOG

Izdvojio sam vrijeme da pogledam šta imaju reći političari iz Gradiške na temu rušenja Načelnika. Ako bi gledao to kao neko ko nezna odnose i ciljeve stranaka u debati rekao bih da je Adžić apsolutni pobjednik, dosledan, jasan i konkretan pa i kad je riječ o poluistini.

SDS i PDP su demonstrirali još jednom svoj amaterizam koji im je svojstven i nekakvu tajnovitost u razmišljanju i sjećanju. Sveli su sve na vidjet ćete vi na izborima kada ćemo sve otkriti.

Možda oni imaju tajnu strategiju kako doći do glasača koja meni nije poznata, sve što je poznato o političkim strategijama nije viđeno. Švraka kao i obično u pokušajima da destabilizuje protivnika uvijek koristi krivu informaciju sa kontra efektom, a pravu prešuti i nije prvi put pa tako rekao bih da je on najbolji partner onima koji hoće da ga poraze. Tajnovit, nesiguran, nedorečen ili drugim riječima nesposoban.

Krčmar kao advokat veoma skromnih govorničkih mogućnosti iako je advokat, politički neobrazovan i nedovoljno borben ili je u skladu tajnovitošću svoje misije u pitanju lukavština da bi se zavarao protivnik.

Mihajlović čini se kao osvetnik koga je lako pročitati, demagog s kojim je lako manipulisati.

Toliko ako imate vremena za bacanje pogledati potez-23-02-2016-zoran-adzic-predsjednik-oo-snsd-gradiska-tihomir-mihajlovic-predsjednik-oo-izvorna-sds-gradiska-milan-svraka-predsjednik-oo-pdp-gradiska-dorde-krcmar-preds.

Jedan komentar na “POTEZ NA K3 U KORIST SNSD VELIKOG I MALOG”

  1. Kakav je “narodni dušebrižnik” Zoran Adžić u ogledalu, kada se nekoliko puta izvinjava na K3 TV građanima Gradiške, zbog svog nasilnog rušenja- preotimanja legalno izabrane Opštinske vlasti u Gradišci, dakle, može ga biti stid i sram za to licemjerstvo, od kog građani nemaju ništa, osim ljigavog dodvoravanja pred lokalne izbore. To mu dođe ovako: Kada pijani vozač pretare-polomi pješaka na pješačkom prelazu, kada se otrijezni, ode kod nesretnog pješaka u bolnici i izvinjava se, tako i “narodni dušebrižnik” Zoran Adžić se otreznio ( ali samo pred izbore ) pred predstojeće lokalne izbore, i izvanjava se građanima Gradiške na jedan bljutav i ljigav način. Kada sam rekao nekakav rukovodioc, onda ga povezujem sa njegovom radnom organizacijom, koja ne mjenja godinama natrule drvene bandere sa novima, već ih vežu žicom za obližnja stabla-voćke, dakle, dali takva osoba zaslužuje da bude načelnik???, ali ipak to odlučuju građani birači, kojima se on već podvlači i dodvorava.

Komentariši