Potvrđeno, SNSD pobjednik

ntaiz

Izbori u MZ su potvrđeni i SNSD je sam ponovo dobio mandat da u Topoli napravi nešto ili da kao i do sada ne napravi ništa, a da stalno pokreće priče o svjetlu i asvaltu.

Sada na opštinskom nivou su u opoziciji i ne moraju poltronski pristupati kod traženja za Topolu ravnopravniji status u okviru opštine kao do sada. Do sada se to svodilo na dobru volju bivšeg Načelnika Nikole Kragulja, pa ako se njemu priđe na pravi način možda nešto odobri.

Šta očekivati od novog savjeta? Mislim da su ovaj put birani članovi SNSD-a koji svojim idejama i uticajem mogu dosta učiniti na promociji svojih ideja koje nisu realizovane u prošlosti. Vlast opštinska je opoziciona, znači bez milosti tražiti, a može se iskoristiti i činjenica da SNSD vlada RS-om i neka riješenja naći mimo opštine.

Opozicija je ta koja može da pomogne i pokaže da nije došla samo radi toga da budu isti kao i prošla vlast i vode brigu o svojim pozicijama, kao što to izgleda kad se gleda izvan kola. Topola treba i njih jer nije samo pitanje ko upravlja nego i kako?

Možda je vrijeme da se novi savjet pozabavi ekološkim pitanjima koji su u Topoli došli na kritičnu tačku i da Topola postane mjesto dobroga življenja, a da tradiciju nezamjeranja ostavimo iza nas, a radi nas. Ovaj posao ne košta, treba samo izanalizirati stanje i donijeti zaključak da se ne može tolerisati ponašanje građana koji ugrožavaju prava drugih.

Pitanje autobusne stanice i problema sa zaštitom putnika od vremenskih nepogoda dok čekaju prevoz, veliki problem, a zahtjeva mala sredstva. Dakako uz ove sitne mogu se angažovati i na krupnim razvojnim ekonomskim problemima u skladu sa svojim kapacitetom, koji je neosporan. Za to je već osnova tu, u “Poslovnoj zoni” koja nadajmo se radi nas je samo privremeno u zastoju.

Pa pokažite se, vi ste na potezu!

2 komentara na “Potvrđeno, SNSD pobjednik”

  1. Pobjednici su SNSD i DNS,stranke koje su imale rast,naravno svaka u svojim granicama,dok su ostale stranke imale zaista porazavajuce rezultate.Svakaom po zasluzi

Komentariši