Prijem za novinare

Načelnik opštine Gradiška, Zoran Adžić, organizovao je danas prijem za predstavnike lokalnih medija i novinare dopisnike drugih medijskih kuća u Republici Srpskoj iz Gradiške.

Adžić je izrazio nadu da će u ambijentu dobre saradnje opštine i medija novinari doprinijeti da se prezentuju sva značajna politička, privredna, kulturna i sportska dešavanja, a koja će ubrzati privredni razvoj opštine, privlačenja stranih investicija i otvaranja radnih mjesta.

Ja nisam novinar pa nisam ni pozvan, a mogli su me pozvati, vidim da je bilo i ića i pića, nisam siguran za poklone da li su se dijelili ili će po stepenu podrške koji pruže novinari biti i pokloni. Iskreno zaslužio sam za tolike godine kako Topola ima sajt, kakav takav ipak je sajt. Koliki je budžet još je bolji od nekih koji su debelo plaćeni iz kase i donacija.

Teško im je priznati da sam zaslužio priznanje, ne mogu se još načuditi kako to da sam ja baš taj, jer ne može se poreći da ima nešto u tome što radim, možda s godinama je oštrica otupjela, pa prelazim preko štošta, valjda godine pritisle i nekako zamrtvo. Kada pogledam taj period nije bilo ni za hvaliti, a ni kuditi previše, jer da bi i kudio treba ekipa nešto i da radi pa da griješi, a ovako niti rade niti mnogo griješe, pa mi nije jasno od čega žive novinari koji su bili na ručku?

Ah, da strane investicije i zapošljavanje, mladi i pametni te sposobni sa bogatim iskustvom iza sebe u opštinskoj vlasti, sve to u jednom mandatu i na kraju prosperitet nam ne gine, naravno sve će biti obznanjeno narodu da vidi da je dobro birao, a što se Topole tiče ovdje i dalje o uspjesima koje novinari objave u štampanim, elektronskim medijima te na Internetu, svakako.

 

 

Komentariši