Primopredaja izvršena, bolji dani u najavi

U Gradišci kraj Topole izvršena primopredaja, bivši načelnik Zoran Latinović predao je dužnost Zoranu Adžiću.

Novoizabrani načelnik opštine Gradiška Zoran Adžić poručio je na primopredaji dužnosti da će raditi u interesu svih građana opštine.

Adžić je nakon primopredaje rekao da je u ovom momentu opština zadužena sa 25,3 miliona KM kreditnih obaveza i oko 5,5 miliona ostalih potraživanja, te da Latinović nastavlja da iznosi netačne podatke o visini otplaćenih kredita.

Ostalu priču znamo, a novu ćemo živjeti i nadam se preživjeti. S obzirom na smjernice SNSD-a da će vlada pomagati samo one  u kojima je na vlasti SNSD za očekivati je da će kraj mandata novi načelnik dočekati bez dugova, sa velikim brojem investicija, u Topoli očekujemo barem 600 novih radnih mjesta u Agrozoni, izgrađene trotoare i autobusku stanicu, započetu kanalizaciju i još po nešto u interesu građana.

Eto ja bio skroman, a njihovo je da se dokažu, rekli su da su sposobni, mladi i perspektivni. Nema razloga da im ne vjerujemo i svakako želim da uspiju jer veliki broj projekata do sada su uspiješno odradili, skromnost im nije dala da se hvale, a ja obećavam da ću sve što urade objaviti, valjda?

 

Jedan komentar na “Primopredaja izvršena, bolji dani u najavi”

  1. Konačno su građani opštine Gradiška “odahnuli”, jer se na kraju tunela pojavio novi Načelnik Zoran Adžić, koji je tako žarko želio tu poziciju, da je čak imao prije otprilike dvije godine rušilačke nagone zarad vlast, gdje je sa tim besmislicama unazadio opštinu za taj period, te radi sjećanja, pogubili sve sudove, i ako im je bio aktuelni režin iza leđa. Trebalo bi mu ostati u sjećanju, da je preuzeo mjesto Načelnika kao i Lokalnu vlast na dostojanstven način, i kako su dobili ove izbore razno raznim manipulacijama i prevarama, ali otom potom, ipak je to volja građana birača, za razliku Adžićevih rušilačkih pohoda. Čitajući tekst naslova, Načelnik Adžić kaže: Da je u ovom momentu opština zadužena sa 25,3 miliona KM kreditnih obaveza i oko 5,5 miliona ostalih potraživanja, te da Latinović nastavlja da iznosi netačne podatke o visini otplaćenih kredita. Da nije smiješno bilo bi komično, dakle, Adžić ovim putem priznaje ogromnu zaduženost njegove političke partije i Načelnika Nikole Kragulja, odnosno, kada je već toliko upućen, zašto ne kaže koliko je vraćeno kredita od strane odlazeće Lokalne vlasti. Bilo kako bilo, crno nam se piše i pored crne knjige koju aktuelni režim neće primjenjivati na ovu opštine iz poznatih razloga, a kakvu svestranu pomoć će dobijati od režimske Vlade, to ostaje da se vidi, ali znam sigurno, krediti su jedini spas, ako ga itko dadne bez otuđivanja narodne imovine. Žao mi je , ali istina je jedina koja dominira, kao i ljubav, koju su satrali pohlepni političari zarad sopstvenih matrijalnih interesa, gdje ih baš briga za devlastirane i do bola ponižene građane Gradiške. Dimitrije Grčić

Komentariši