REDOVNO I KVALITETNO GRIJANJE NA PODRUČJU GRADIŠKE U PREDSTOJEĆOJ GRIJNOJ SEZONI

drva
Načelnik opštine Gradiška, Zoran Latinović, rekao je da će građani naše opštine imati kvalitetno i redovno grijanje u predstojećoj grijnoj sezoni.
Latinović je istakao da su u toku pregovori sa potencijalnim partnerom koji je spreman da uloži sredstva u rekonstrukciju postrojenja gradske Toplane i obezbijedi kvalitetno grijanje na području opštine. Ako bude postignut dogovor opština će obezbjediti grijanje do kraja godine, a partner-zakupac od prvog januara naredne godine, potvrdio je Latinović.
Ukoliko Opština ne nađe strateškog partnera, preuzeće na sebe obavezu da obezbijedi sredstva Toplani za redovnu isporuku grijanja u narednom periodu, naveo je Latinović.
(radio gradiška)
Vijest koja nebi trebalo da je interesantna za Topolu, ali pokazuje kako opštinske strukture doživljavaju Opštinu Gradiška. Za njih to znači grad Gradiška pa tako grijanje se odnosi na grad Gradišku, a ne i na Topolu kako bi se dalo razumjeti po vijesti. Možda je samo riječ o tome da će građani opštine imati grijanje, a po njima su građani u Gradišci, a ostalo nisu građani, ako tako posmatramo vijest onda je ona korektna. Građanima grijanje na područiju opštine pa gdje se nalazili, a onima koji to nisu predstoji da se snađu sami?
(Miro)

Komentariši