Sigurnije, fleksibilnije i potpuno besplatne video konferencije

Jitsi je skup projekata otvorenog koda koji vam omogućavaju da lako sastavite i implementirate sigurna rješenja za videokonferencije. U središtu Jitsija su Jitsi Videobridge i Jitsi Meet koji vam omogućavaju održavanje konferencija na internetu, dok ostali projekti u zajednici omogućavaju druge značajke kao što su audio, biranje, snimanje i simultano emitiranje.

Jitsi je započeo život kao način da se razgovara s ljudima putem interneta koristeći audio i video. Međutim, tokom decenije postao je mnogo više.

Živa zajednica programera.

Prije svega, Jitsi je zajednica programera koja na Internetu gura kvalitetnu video konferenciju.

Osnova nekih stvarno neverovatnih proizvoda.

Članovi zajednice razvili su bezbroj projekata i proizvoda koji su započeli sa Jitsi kodom. Provjerite ih!

Ludo-dobro, potpuno besplatno rješenje za video konferencije koje svako može koristiti.

Jitsi je omiljeno rješenje za video konferencije svima koji se bave privatnošću, na primjer, novinarima. Postoji razlog zašto mnogi ljudi koriste Jitsi Meet kao alternativu za Skype, Zoom, Microsoft Teamst i Meet za video konferencije. Isprobajte i preuzmite besplatno.

Koristiti možete bez otvaranja naloga tako da startujete https://8×8.vc i unesete naziv sastanka ili bilo što drugo te pozvati zainteresovane. Možete organizovati i događaj uživo preko youtube kanala itd.

Ako vam je potreban vlastiti server Jitsi kao software otvorenog koda možete skinuti i to uraditi. Jitsi je u stalnom razvoju i za očekivati je i nove mogućnosti.