SNSD protiv SNSD-a?

Grupa SNSD članova se obratila članovima SNSD-a sa svojim pogledom na aktuelno stanje u politčkom životu stranke. Zbog toga što unutrašnjo polizička borba u stranci je rezultirala problemima u funkcionisanju i same opštine odlučio sam objaviti na blogu sadržaj letka.

12e8caeb9921bcb5cad59fd8307d4

Sredstvima javnog informisanja

HITNO

PREDMET: SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

Apel svim članovima SNSD – Milorad Dodik Opštinski odbor Gradiška

Dragi članovi i simpatizeri SNSD-a na teritoriji opštine Gradiška.

Mi koji smo u najteža vremena SDS-ove strahovlade imali hrabrosti da kažemo dosta Karadžićevim, Krajišnikovim, Kličkovićevim i Dunjićevim tajkunima, sada se osjećamo poniženo i poraženo.

Zoran Adžić aktuelni predsjednik naše opštinske organizacije, koju nažalost više ne osjećamo kao svoju, u potpunosti se stavio u službu vama dobro poznatog SDS-ovog tajkuna i profitera Slavka Dunjića.

Dunjić sada osniva nekakvu stranku čudnog imena izvorna Srpska demokratska stranka 1990. Zakazo je i konvenciju te stranke u Kulturnom centru Gradiška 30. avgusta. Ta stranka nema članove pa mu ih Adžić prikuplja.

Adžićeve marionete na terenu po našim mjesnim odborima zadužuju naše članove da moraju da idu na tu Dunjićevu konvenciju jer će mu sala inače biti prazna.

Dragi Socijaldemokrati – da li možete i zamisliti da će naši članovi glumiti pristalice neke izmišljne Dunjićeve mafijaške sekte, koja se uz to zove izvorna SDS 1990!?

Jeste li zaboravili kako su nas Dunjić i njegovi SDS-ovci, vrijeđali i kakvim su sve pogrdnim imenima nazivali članove naše stranke i našeg predsjednika?

Umjesto da konsoliduje opštinsku organizaciju i da svi zajednoi radimo na rušenju lokalne vlasti u Gradišci koju predvode Zoran Latinović, Radislav Dončić, i Đorđe Krčmar, umjesto da rušimo režim SDS-a i PDP-a, Adžić birne brige Slavka Dunjića koji strahuje da život ne okonča tamo gdje mu je i mjesto – iza rešetaka. Umjesto da smo se odavno počeli pripremati da 2016, ubjedljivo pobijedimo na izborima i preuzmemo vlast u našoj opštini, Adžić i njegova marioneta Grahovac, od nas traže da se borimo za finansijske i mafijaške interese Slavka Dunjića. Da li su njihovi interesi međusobno povezani uvjereni smo da će brzo izaći na vidjelo.

Adžić koristi zaokupljnost predsjednika Dodika krupnim državničkim poslovima na konsolidaciji i jačanju položaja Republike Srpske i njenih institucija. Uvjereni smo da bez njegovog znanja igra prljave igre sa Dunjićem. On i njegova marioneta Uroš Grahovac su nas i previše izblamirali pokušajima da se dočepaju vlasti pomoću policije i pajsera. Nisu oni to radili zbog SNSD-a ili zbog građana Gradiške, već da bi pomogli Slavku Dunjiću da vrati svoje igrače na izgubljne pozicije u Opštini i ustanovama koje su pod kontrolom opštine. Adžić je svjestan da je on ovu bitku izgubio i da je prokockao sve šanse da se on ili neko od njegovih poltrona kandiduje za najvišu funkciju u opštini iduće godine, zato su na vlast i pokušali doći prije vremena. Koliko je svojim postupcima urušio, Adžić urušio Opštinski odbor govori i to što je uprava nad „Šumskim gazdistvom“, prepuštena DNS-u, odnosno odborniku te stranke Vladimiru jankoviću, koji se već pominje kao direktor.

Svjestan ove svoje pogubne politike, Adžić je u Opšinskoj organizaciji pomoću svojih poltrona uveo potpunu stahovladu. Ne smije se čuti ni riječ kritike na njegov račun, a sve radi da eliminiše one koji su godinama prije njega uspješno vodili stranku dok je vladala Gradiškom. Nismo zaboravili vremena kada su tri čovjeka osnovala stranku u Gradišci. Gdje su sada ti ljudi. Pita li njih Adžić za mišljenje?

Takve je ili otjerao ili pokušao otjerati iz stranke, što je u nekim slučajevima spriječio lično predsjednik Dodik.

Članovi i simpatizeri SNSD-a upozoravamo vas i molimo da ne napuštate ideju koja nas vodi u sigurnu budućnost. Hoćemo li im mi duvati u jedra, samo zato da bi Dunjić i ostala banda pokušali sačuvati svoje poslovne interese? Mi smo uvjereni da na to niko ko je pravi Socijaldemokrata neće pristati, a uskoro ćete takvu poruku dobiti i od samog vrha stranke. Mi vjerujemo da možemo konsolidovati SNSD u Gradišci i dovesti ga do pobjede. Prethodno se moramo osloboditi Dunjićevih marioneta na čelu naše Opštinske organizacije.

Ostanite dostojanstveni jer od vas to traže SNSD, Milorad Dodik i naša Republika Srpska

Grupa nezadovoljnih članova i osnivača OO SNSD Gradiška

3 komentara na “SNSD protiv SNSD-a?”

 1. Velika nevolja je zadesila građane Republike Srpske, dakle, što su podjele unutar političkih stranaka, te ogromne razlike između političkih stranaka, to je irelevantno, jer se svi enormno bogate na teret poniženih i devlastiranih građana, i na teret naše nam jedine domovine Republike Srpske.
  Čitajući ovaj naslov, istina je prisutna, ali, ni članovi niti simpatizeri ne mogu ništa učiniti ovim piskaranjem, jer su se pohlepni političari tako čvrsto uvezali, gdje gledaju isključivo svoje matrijalne interese.
  Pogledajte sa kakvim izrazima se sve razbacuju.
  Konvencije su dogovori od svjetske važnosti, u cilju uspostavljanja jedinstvenog sistema prava i vrednosti.
  Narodi potpisuju sporazume čime uzdižu duh dogovora kao ključni za rešavanje svih nesporazuma.
  Dakle, šta je tu od svjetske važnosti, u toj zakazanoj konvenciji Izvorne srpske demokratske stranke 1990, koje oni vrijednosti potpisuju, ma ništa, ta njihova konvencija će odražavati skup svjetskih moćnika i bogataša, gdje ih baš briga za devlastirane i ponižene građane Opštine Gradiška i Republike Srpske.
  Probudite se građani Gradiške i Republike Srpske, jer za ovako nešto što nas je zadesilo, nitko se nije borio, gdje su neki zarad dobivenih mrvica, podržavali i podržavaju nadmenu i pohlepnu vlast, podržavaju enormno bogate i pohlepne političare, ne poštuju one koji su dali živote i dijelove tijela za našu Republiku Srpsku, i time čine zločin prema svojoj djeci i mladim pokolenjima.

 2. vrijeme je da se ukljuci komunalno i cistoca i ocisti sredinu od smeca…

Komentariši