SNSD vraća dug i Čovjek za specijalne operacije

Završeno planirano asvaltiranje staza po Topoli. Nema potrebe za euforiju jer još mnogo toga ima da se uradi da bi dostigli bilo kakav nivo.

Pošto ovaj blog služi da se vlast podsjeti šta je obećala, a šta je ispunila, a šta nije onda nije vrijeme za euforiju, jedan dug je vraćen i pokazalo se da se taj posao može mnogo bolje da uradi
od onoga što je urađeno 2014. sa stazom od Raskršća do škole, pa sada pješaci idu rađe drugom stranom ulice gdje staze nema jer nema vozila kao na stazi kojom se vozi kao da je ulica.

Čovjek za specijalne operacije

Da ne bi upali u stanje obamrlosti idemo dalje i aktualiziram problem bacanja otpada i držanje domaćih životinja u Topoli.

Pošto je tema vezana usko za njihovog čovjeka za specijalne operacije kod izbora zaduženog za obradu glasačkih mjesta u školi, nisam siguran da još odrađuje taj dio zbog godina iako takvoj kasti vrijeme ne oduzima ‘kvalitetu’?

Dotični specijalac ima voćnjak označen na google karti u kojem sve što se događa je izvan normalnog i propisa donesenih u Opštini. Paranormalno još nisam istražio. nedostatak kadra se osjeća.

Voćnjak o kojem je riječ je ustvari deponija za otpad, vidljivo na slikama i leglo muha i komaraca zbog bazena stajaće vode namjenjene za brćkanje gusaka i pataka kojih ima nekoliko puta više nego što to propisima je regulisano.

Slike govore više od riječi, a vidjet će mo dali SNSD vlast će pokrivati nepodopštine njihovog specijalca i dozvoliti ruganje normalnome, inače cpecijalac se počeo baviti i predatorskim poslom na društvenim mrežama.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?