Topola i banke

Poslije zatvaranja i treće banke u Topoli postavlja se pitanje zašto se to dogodilo i ko je kumovao toj situaciji?

Naravno prepoznati se neće niko, a trebalo bi. Sada treba moljakati banke da bi se prikazali kao spasioci i otvore neki šalter.

Dok ih je bilo tri, svi šalteri su bili uposleni, zatvaranjem prve banke polako se sticala navika nošenja pazara u Gradišku, poslije zatvaranja druge i Aleksandrovac postaje destinacija za obavljanjae bankarskih poslova.

Trebalo je popuniti kapacitete u Gradšci i Aleksandrovcu, upitali se neko odkud u Aleksandrovac moraš ići, svi znamo ali smo malo zaboravni i pravimo se ludi.

Nazvali me iz moje banke i pitaju jesam li zadovoljan uslugama, jesam jer mi šalteri ne trebaju, koristim kartice, ne treba mi u Topoli banka.

Kad treba keš u Aleksandrovac, ali ne koriste svi internet bankarstvo, a i još ne možeš burek kupiti nego gotovinom.

Došlo je do ekonomskih razloga što su banke zatvorile, nema prometa, nema biznisa vrijednog šaltera, većem dijelu ne trebaju banke. Topola je sustavno uništavana radi potrebe da se od Gradiške napravi grad i uspjelo se u tome.

Povratak Topole na mjesto s kojeg je skinuta neće biti moguć jer nema ko da to uradi, naša sudbina je u rukama stručnjaka za opšte namjene, ni u šta se ne razumiju.

Da je tako dokazuje i to što dom od 2 mjeseca posla radi se već godinu dana i još nije na vidiku kraj, a opet je rečeno za 2 mjeseca, kao da imaju posla sa retardiranim ili ih jednostavno nije briga, važno da je limuzina u funkciji.

Komentariši