U Topoli otvoren market Fortuna

U 12 sati 29.12.2014. otvoren Market Fortuna u Topoli. Pored 3 postojeća marketa Topola je dobila još jedan. Kupci očekuju da će ovim otvaranjem dobiti još jedno mjesto za povoljnu kupovinu. Pored 4 marketa i 20-ak trgovina na nekih 12000 stanovnika koji gravitiraju Topoli. Konkurencija koliko je zdrava za sve praznije džepove kupaca izgleda nije oduševila ostale trgovce u Topoli bez obzira na pravilo da konkurencija je uvijek dobrodošla sa stanovišta podizanja kvalitete usluga i pada trgovačkih marži, a stime i niže cijene.

Vjerovatno imaju neku i tajnu te ne dozvoljavaju snimanje unutrašnjosti, na prvi pogled ništa posebno, po nekim svjedočenjima  potrošača ipak je došlo do sniženja i u drugim marketima, najvjerovatnije nakratko.

3 komentara na “U Topoli otvoren market Fortuna”

  1. nije lose ali nista bolji od nasih marketa koji su do sad bili u topoli..cak sam misljenja da su nasi puno snadbjeveniji i u rangu sa cijenom sa fortunom. samo provikana i nista vise ako su vec dolazili trebali su da budu najbolji a ne osrednji. Nisu nista uraadili bolje da bih kupovala kod njih.. samo iznosim svoje misljenje..

  2. Market je odlican, mislim da je u rangu Zoki-komerca. Ubjedljivo su najpovoljniji u Topoli. Jedina mana im je nedostatak parkinga. U svakom slucaju dobrodosli su nebi li oborili cijene drugim marketima.

  3. slazem se gospodjom koja kaze da nisu nista posebno… posjetio sam ih cisto iz radoznalosti, puno neodgovornosti oko cijena, jedna cijena na polici druga na kasi…usluga katastrofalna… dajem prednost nasim marketima i mislim da imaju puno bolje cijene nego fortuna.. za mene u Topoli je broj 1. Dragastor Makea 2. Sladojevic 3. Fortuna 4. Konzum

Komentariši