VRHOVNI SUD RS POTVRDIO – PREDSJEDNIK SKUPŠTINE OPŠTINE GRADIŠKA RADISLAV DONČIĆ

Vrhovni sud RS potvrdio je rješenje Okružnog suda u Banjaluci od 12. oktobra 2015. godine prema kojem je Radislav Dončić predsjednik Skupštine opštine Gradiška.

Time su iscrpljene sve pravne mogućnosti u vezi privremene mjere koju je zatražilo Ministarstvo uprave i lokalne samouprave RS. RješenjemVrhovnog suda RS odbijena je žalba odbornika SNSD-a Uroša Grahovca i potvrđeno da je Dončić jedini legalni predsjednik Skupštine opštine Gradiška.

Time je konačno prestalo obmanjivanje javnosti i građana naše opštine tokom cijele prošle godine, izjavio je predsjednik Skupštine opštine Gradiška, Radislav Dončić. Dončić je naglasio da je pravda konačno zadovoljena i da je sada svima jasno da je on bio u pravu kada je tvrdio da je jedini legalni predsjednik Skupštine opštine Gradiška, što je potvrdio i Vrhovni sud RS.

3 komentara na “VRHOVNI SUD RS POTVRDIO – PREDSJEDNIK SKUPŠTINE OPŠTINE GRADIŠKA RADISLAV DONČIĆ”

  1. Vrhovni sud RS potvrdio je rješenje Okružnog suda u Banjaluci od 12. oktobra 2015. godine prema kojem je Radislav Dončić predsjednik Skupštine opštine Gradiška.
    Dali je moguće da politička gromada iz Nove Topole sa svojim jurišnicima može proći nekažnjeno, zbog blokade Skupštine opštine Gradiška skoro godinu dana, i što su na neprimjeren i vandalski način provaljivali vrata i brave u kabunetu Predsjednika Skupštine gospodina Radislava Dončić. Kada se pogleda istini u oči, svakako da su najviše trpjeli građani za koji se oni, ko bajagi zalažu i nameću, ali, oni su ti koji će i te kako tu prljavu raboti nasilnika i jurišnika sankcionisati na predstojećim lokalnim izborima. Više nam je dosta moćnika iz sjene, koji su ovu Opštinu unakazili i vratili u nazad za mnogo godina, samo zarad svojih ličnih pohlepnih i alapljivih interesa, stoga željno čekamo lokalne izbore, kako bi konačno shvatili da će ostati na margini političkih zbivanja u Opštini Gradiška.

  2. Moguće je sve, jer za nasilne jurišnike kojima se diktira iz sjene, nije ništa sveto, pa ni odluka Ustavnog suda Republike Srpske, pošto je najželjniji foteljaš Uroš Grahovac zaključao kabinet Predsjednika Skupštine opštione Gradiška gospodina Radislava Dončić, kao i Skupštinsku salu, te otuđio pečat, i naravno ne dolazi na posao. Dragi građani opštine Gradiška, iz kojih izvora se plaćaju ovi nemoralni i alapljivi jurišnici, koji su blokirali rad Skupštine opština Grdadiška skoro godinu dana. Ovu izvornu informaciju vam dostavljam na pažnju, kako bi znali u kojem pravcu ide ova nemila problematika, gdje moćnici iz sjene manipulišu samo zarad svojih pohlepnih i alapljivih interesa, gdje ih baš briga za građanstvo i opštinu Gradiška.

  3. NAČELNIK OPŠTINE GRADIŠKA ZORAN LATINOVIĆ – MINISTARSTVO FINANSIJA RS OBMANJUJE JAVNOST

    NEVOLJE OPŠTINE GRADIŠKA, PRIJE BIH REKAO GRAĐANA OPŠTINE GRADIŠKA, JER JE NA POLITIČKOJ SCENI NASTUPIO HAOS-PONOR-POTOP, GDJE UZ POMOĆ “PAPAKA” OTIMAJU, RUŠE, PROVALJUJU I RAZVALJUJU NARODNU IMOVINU. SVE SE TO DEŠAVA U ZADNJIH GODINU DANA, GDJE MOĆNICI IZ SJENE I JURIŠNICI-POSLUŠNICI-PIUNI NE UVAŽAVAJU SUDSKE ODLUKE I PRESUDE, KAO NI PRESUDU VRHOVNOG SUDA REPUBLIKE SRPSKE, VEĆ REVNOSNO RADE ZA INTERES MOĆNIKA, A PROTIV SVOJIH GRAĐANA KOJI SU IH BIRALI. PIUN-NAJŽELJNIJI FOTELJAŠ, KOJI SEBE SMATRA PREDSJEDNIKOM SKUPŠTINE OPŠTINE GRADIŠKA, A VRHOVNI SUD SVOJOM PRESUDOM OBJAVLJUJE DA JE PREDSJEDNIK SKUPŠTINE GOSPODIN RADISLAV DONČIĆ, UZEO JE SEBI ZA PRAVO DA IZUZME PEČAT,ZAKLJUČA KABINET I SKUPŠTINSKU SALU, I NE POJAVLJUJE SE NA POSAO. DA NIJE POTPOMOGNUT SA REŽIMOM KOJI JE NA NIVOU REPUBLIKE SRPSKE, I SA MOĆNICIMA KOJI PRIMAJU PLATE PO NEKOLIKO OSNOVA, SIGURNO NEBI TAKO BILO. OVAJ ČOVJEK DOMAĆIN, KOJI JE VOLJAN DA DOPRINESE SVOJOM VOLJOM I ZNANJEM SVOJOJ OPŠTINI, SPUTAVA SE NA SVE MOGUĆE NAČINE, A GRAĐANI NAJVIŠE TRPE. DO KADA ĆE OVO TRAJATI, A VREBAJU NAS ELEMENTARNE NEPOGODE, KOJE MOGU BITI KATASTROFALNE ZBOG KOČENJA I SPUTAVANJA LEGALNO IZABRANE OPŠTINSKE VLASTI, DA UMANJI ILI PREDOHIOTRI SVOJIM DJELOVANJEM SVE NADOLAZEĆE NEPOGODE. OVO JE NEOPISIVO LUDILO, GDJE SU GRAĐANI UPUĆENI SAMO JEDNI NA DRUGE, JER SE REŽIM BAVI SAM SA SOBOM, KAKO BI MOĆNICI BILI ŠTO BOGATIJI, GDJE IH BAŠ BRIGA ZA PONIŽENE I DEVLASTIRANE GRAĐANE, MAJKE PORODILJE SA TROJE I VIŠE DJECE, ZA IZRAĐENE I IZNEMOGLE PENZIONERE, ZA TEŠKO BOLESNE, ZA NAŠU OMLADINU I MALDE NARAŠTAJE.

    http://radiogradiska.net/Politika-Gradiska/naelnik-optine-gradika-zoran-latinovi-ministarstvo-finansija-rs-obmanjuje-javnost.html

Komentariši