Vrhovni sud uvažio Dončićevu žalbu

Vrhovni sud RS uvažio je žalbu predsjednika Skupštine opštine Gradiška Radislava Dončića i ukinuo rješenje Okružnog suda u Banjaluci o uvođenju Uroša Grahovca u kabinet predsjednika SO Gradiška.

Kako Radio Gradiška nezvanično saznaje, rješenje Vrhovnog suda RS doneseno je još 21. jula 2015., a uprkos tome sudska policija obijajući brave uvela je Grahovca 5. avgusta u prostorije predsjednika Skupštine opštine Gradiška. Tzv. novoformirana skupštinska većina na čelu s SNSD-om od početka februara ove godine nastoji da protivpravno i nasilno zaposjedne prostorije Skupštine opštine Gradiška pri čemu su u dva navrata imali i direktnu podršku institucija represije – sudskih i policijskih organa. Komentarišući rješenje Vrhovnog suda RS, predsjednik Skupštine opštine Gradiška, Radislav Dončić rekao je da je odluka očekivana i da je ono što je govorio prethodnih 6 mjeseci bilo istina.

(radio gradiska)

 

 

4 komentara na “Vrhovni sud uvažio Dončićevu žalbu”

 1. NETREBA DA NEPRAVDA I KRIVDA OSTANU NEIZAZVANI, NITI TREBA IZBJEGAVATI ISTINU, VEĆ SE TREBA NA NJU OSLANJATI.
  Gospodin Zoran Adžić je Narodni poslanik u NS Republike Srpske, koji je izabran voljom građana Izborne jedinice, kojoj pripada i Opština Gradiška, uz napomenu da je nekoliko puta mjenjao političku stranku, dao je sebi za pravo da nasilnim putem ruši legalno uspostavljenu Vlast u Opštini Gradiška, gdje već nekoliko puta razvaljuju narodnu imovinu, brave i vrata, iz kojih pobuda i za koga, što je skroz suprotno vrijednostima spomenutog Visokog doma.
  Pogledajte ga kako se smješka i doteže, kao neka mlada pred vjenčanje, gdje vas uvjeravam, da se nebi tako ponašao da nema iza sebe institucije REŽIMA, jednostavno u tome svemu, prenaglašeno sa uzvišenim egom gleda i svoje lične interese.
  Pošto želim ići u susret istini i punom snagom se osloniti na nju, dakle, na fotografiji 1 i 2 vidi se, kome sam se obratio za informaciju, za video-materijal, u jeku predizborne kampanje zadnjih Parlamentarnih izbora, gdje su ljuti protivnici upotrebljavali veoma teške riječi, da bi se samo nakon 2 do 3 mjeseca svrstali na jednu stranu, rušilačku stranu.
  Nije teško odgonetnuti, interesne pobude i snažni nagon za profitm moćnika, nadvladalo je normalan um i razum, gdje ih u svemu tome, baš briga za devlastirane i ponižene građane-birače Opštine Gradiška.
  Naredna fotografija pokazuje plac na atraktivnom mjestu, koga je političar Adžić Zoran kupio daleko ispod stvarne cijene, reklo bi se za bagatelu, i skoro jednu deceniju leži bez ikakvih građevinskih aktivnosti, što je skroz suprotno Urbanističkim odlukama grada Gradiška.
  Ako dobijem spomenuti video materijal, u što sumnjam 99,999%, onda ću ga okačiti na You Tube, a potom još na neke društvene mreže, da nam ostane vječita uspomena na politiku i političare Republike Srpske, u vremenu političkih„PAPAKA“, kojima je na prvom mjestu, interes i profit, pa makar bio i sa crnim đavolom. Dimitrije Grčić v.r.

 2. GRADIŠKA NA STUBU SRAMA. Kompletna procedura druge strane na čelu s Urošem Grahovcem bila, najblaže rečeno, neprimjerena, rekao je pravni zastupnik Đorđević, zašto takvo objašnjenje??? Da bi se saznala prava istina, građanima se mora reći doslovice sve, jer u protivnom se vrlo lako može zaključiti da je i prva i druga strana ista, gdje se nadmudruju i prepucavaju na ogromnu štetu građana i Opštine Gradiška, zarad svojih ličnih interesa. Tko će platiti troškove razbijanja i provaljivanja, na vandalski način uništavanje narodne imovine, i tko će snositi troškove duševne boli mnogih mnogih iskrenih i poštenih građana, jer nam je Opština Gradiška okačena na stub srama , zarad pohlepničkog prestiža i profita političkih moćnika, dakle, takvu izjavu za javnost trebate dat pravni zastupniče Đorđević.

 3. nije mane ni ovim drugima , celjustima se drze za stolice . da nije mozda radi nas, glasaca? utopija . ti su ljudi pokvareni da kroz kompjuter smrdi.

 4. Napokon dođe vrijeme istine, što nitko ne spori horsku pjesmu ” 14 je manje od 17″, jer im je ta pjesma umjesto himne, sa kojom se Adžić tako ponosi, dakle, sa tom svojom nadmenom i “svemoćnom”situacijom, izdigli su mnogo kvalitetnih osoba na stub srama i vječitog stiđenja, jer je to za njih nebitno, osim njihovog jadnog položaja i prenaglašenog interesa. U svojim komentarima rekao sam da, im je navika i navikavanje veoma opasna, po gotovo kada ljudima uzimaš hljeb iz želudca, samo da bi smjestili svoje manipulirajuće podanike, koji ih svesrdno podržavaju u njihovoj podloj i podmukloj igri. Hvala Ustavnom sudu Republike Srpske, što se odvažio da stane na stranu pravde i istine, a poniženi i devlastirani građani će sigurno poništiti njihovu himnu, i smjestiti ih na marginu političke scene, uz napomenu, da moraju odgovarati za sva nedjela koja su priuštili Opštini Gradiška i njenim građanima.

Komentariši