ZAPAŽENI I ZNAČAJNI REZULTATI LOKALNE VLASTI U GRADIŠCI

ntaiz

Prijetnje SNSD-a o preuzimanju skupštinske većine u Gradišci i još nekim opštinama u RS, načelnik opštine Gradiška, Zoran Latinović nazvao je ”zabavom za narod”.

 

Latinović je rekao da se ne plaši prijetnji i da iza sebe ima zapažene rezultate. Latinović je naglasio da je uspio da smanji deficit koji je naslijedio i da je opština isplatila veći dio duga firmama iz Laktaša – “Kalderi“ i „Niskogradnji“, kao i „Simensu“ za rasvjetu. Latinović je rekao da je zahvaljujući rigoroznoj štednji u upravi, koju je uveo kada je došao na mjesto načelnika, otplatio dva miliona duga koju je iza sebe ostavila prethodna vlast.

 

Gradiška je prva opština u BiH koja je pronašla rješenje za dugovanja „Toplane“, čime je smanjen gubitak preduzeća od dva miliona maraka. Dobrom saradnjom Ministarstva saobraćaja i veza RS i Ministarstva prometa i komunikacija BiH obezbijeđeno je četiri miliona maraka za projekat izgradnje vezne saobraćajnice na trasi auto-puta Banjaluka-Gradiška i sadašnjeg magistralnog puta, istakao je Latinović.

Sa resornim ministarstvom i Upravom za indirektno oporezivanje BiH opština Gradiška modernizovala je granični prelaz i dobila srebrnu plaketu za bezbjednost u saobraćaja na području opštine. Takođe, Gradiška redovno održava lokalne i nekategorisane puteve, dodao je Latinović.

(radio gradiška)

3 komentara na “ZAPAŽENI I ZNAČAJNI REZULTATI LOKALNE VLASTI U GRADIŠCI”

  1. ŠTA VRIJEDI ŠTO JE LATINOVIĆ VRAĆA DUGOVE ZA RASVJETU KAD U TOPOLI SVAKA DRUGA SIJALICA NERADI I NIKO NIŠTA HAJDE LJUDI DA NAPRAVIMO PETICIJU DA SE TO POPRAVI ILI NEK SKIDAJU RASVJETU I PRODAJU U STARO ŽELJEZO DA NAM SE DJECA MOGU BEZBJEDNO VRAĆATI IZ ŠKOLE NAVEČE , DOVOLJNO JE ŠTO NEMAMO TROTOAR NI NEKAKVU SIGNALIZACIJU ISPRED ŠKOLE GDJE IMA 1000 UČENIKA SRAMOTA NAČELNIČE A VEĆINA TOPOLČANA JE GLASALA ZA VAS VI STE IZ KOČIĆEVA PA NIŠTA NISTE URADILI ZA PROTEKLIH GODINU DANA ZA TOPOLU A SVI SMO MISLILI DA ĆE NAM BITI BOLJE ALI TO JE DOKAZ DA STE SVI VI NA VLASTI ISTI BILI PLAVI ILI CRVENI FUJJJJ, AKO LAŽEM NEK ME UREDNIK SAJTA DEMANTUJE ILI NEKA NAPRAVI REPORTAŽU ZA PROTEKLIH GODINU DANA ŠTA JE URAĐENO ZA TOPOLU JER PROŠLA VLAST JE SAMO OBEĆAVALA A BOGAMI OVI SU ISTI !!!!

  2. Nema demanta, ova vlast nije ništa napravila, niti hoće. Reportaža nije moguća iz toga razloga, nema o čemu da se piše, jer ništa se i ne radi. Dolaskom na vlast sadašnje garniture sam rekao da od prošle vlasti može biti samo gora sadašnja, što se i obistinilo. Ovih dana vidimo da se bave samo sobom i kako će oni riješiti svoju egzistenciju, kao da su fudbalske zvijezde. Prelazni rok je u toku, pa kako reče jedna od zvijezda prelaznog roka, od nekoliko ponuda, ponuda SDS-a je bila najbolja. Pa neka im je sretno, a nama kako bude.

  3. ja se samo svesrdno nadam da mi stanovnici nove topole i okolnih sela necemo imati jos vecu stetu od ove vlasti nego sto smo imali prethodne godine . kako li se osjecaju srbi u dubravama otkad je gosp. latinovic nacelnik?

Komentariši