Zoran Adžić – Načelnik Latinović je kriv za neusvajanje budžeta opštine Gradiška

Predsjednik Opštinskog odbora (OO) SNSD-a i kandidat za načelnika opštine Gradiška Zoran Adžić rekao je da je Odluka o izricanju mjere privremenog finansiranja iz budžeta opštine Gradiška obezbijedila da budžetski korisnici ne budu uskraćeni za svoja primanja, ali da takav budžetski okvir, koji je kopija prošlogodišnjeg izvršenja budžeta, ne odgovara sadašnjim potrebama opštine izjavio je za Srnu Ađžić i nastavio tvrdoglavo da krivi Latinovića za neusvajanje budžeta.

Isključivi krivac za neusvajanje budžeta za ovu godinu je načelnik opštine Zoran Latinović koji ne želi da poštuje osnovne demokratske postulate i kumunicira sa Skupštinom opštine kao zakonodavnim organom. Postoji skupštinska većina od 17 odbornika i statutarna obaveza načelnika je da dostavi Prijedlog budžeta na razmatranje Skupštini opštine, bez obzira ko je predsjednik – rekao je Adžić.

Pitam se, jer mi već smeta taj osjećaj da dotični vrši atak na intelegenciju prosječnog građanina? Kad sve poteze uzmemo u obzir koje su učinili u prethodnom periodu i kad nisu uspijeli  političkom mudrošću i bravarskim sposobnostima, sudski i propagandom koju vodi partner u pokušaju promjene vlasti, a u interesu naroda kako tvrde, te da tu njihov interes prestaje, naravno.

Da Topola ne može biti zadovoljna sa onim što je dobila u protekle 4 godine je tačno. Nadam se da će u ovo predizborno vrijeme pred nas izaći sa onim šta su učinili, ja to ne vidim? Možda su negdje napravili više, valjda ćemo i to moći prihvatiti kao uspijeh i da u prethodnom periodu stagnacija je bila ustvari priprema za brzo kretanje poslije hibernacije?

 

Jedan komentar na “Zoran Adžić – Načelnik Latinović je kriv za neusvajanje budžeta opštine Gradiška”

  1. http://www.nova-topola.rs.ba/okruzni-sud-donio-rjesenje-o-privremenom-finansiranju-opstine-gradiska/

    Nakon dobivenog sudskog Rješenja o privremenom finansiranju opštine Gradiška, Zoran Adžić je sebi uzeo za pravo da samo nešto kaže, da okrivi sadašnjeg Načelnika gospodina Latinović Zorana, za nemilu situaciju, koju su ustvari oni proizveli kod nasilnog preotimanja aktuelne Lokalne vlasti. Aktuelni režim kojem pripada i Adžić je ignorisao sve sudske odluke, tako da su na pravdi dragog Boga skrnavili sve građane opštine Grdadiška, gdje Adžić u svojoj besjedi zaobilazi stvarnu istinu, domaćinsko ponašanje aktuelnog Načelnika Gradiške. Sve to građani pamte i znaju, kao i njegovo sučeljavanje sa Dunjić Slavkom neposredno pred zadnje Parlamentarne izbore, dakle, evo Adžiću prilike da sjedne u načelničku fotelju koju toliko želi, naravno ako ga građani izaberu, jer je to jedini pravi i demokratski put, a ne otimačina uz pomoć papaka-preletača. Nikako ne mogu razumjeti, tko vrši atak na intelegenciju prosječnog građanina? znači, sada su za njega građani prosječni, pa to je nepojmljivo i nadmeno.

Komentariši