Zoran Latinović kandidat za načelnika Gradiške

Zoran Latinović, član SDS-a, zajednički je kandidat tri opozicione stranke u Gradišci za načelnika ove opštine na oktobarskim izborima.

Sporazum o zajedničkom kandidatu i formiranju lokalne vlasti potpisali su danas predstavnici Srpske demokratske stranke, Partije demokratskog progresa i Srpske napredne stranke.

Zoran Latinović, aktuelni poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske, rekao je da je pobjeda opozicije u Gradišci potrebna, te da je potpisivanjem ovog sporazuma poslata pozitivna poruka drugim strankama u Srpskoj da se ujedine.

Međustranačkim sporazumom definisano je i zajedničko učešće u formiranju skupštinske većine u Skupštini opštine Gradiška, te o zajedničkom učešću u formiranju lokalne uprave u ovoj opštini.

2 komentara na “Zoran Latinović kandidat za načelnika Gradiške”

  1. DA NAS BOG SAČUVA OD OVAKVIH KANDIDATA , PO MENI NEVALJA NI LATINOVIĆ NI KRAGULJ KOJI JE ZADUŽIO OPŠTINU U NAREDNIH 50 GOD . SAMO ZADNJIH 12 GODINA NJIH DVOJICA SE KANDIDUJU NA MJESTO NAČELNIKA I PRIČAJU JEDNI PROTIV DRUGIH A KAD PROĐU IZBORI JEDU SKUPA JANJETINU PO RESTORANIMA I SMIŠLJAJU KAKOO DA PLJAČKAJU NAROD , KAKO IH NIJE SRAMOTA A KRAGULJ DA NEPRIČAM UMJESTO DA I JEDAN I DRUGI DA PUSTE MLADE LJUDE DA SE KANDIDUJU I BORE ZA BOLJE SUTRA ONI NAS BOMBARDUJU SA PRIČAMA KAKO RADE SVE ZA PRONALAŽENJE POSLA MLADIMA A NI JEDAN SE NEBI POMAKEO SA NEKE FUNKCIJE PO CIJENU ŽIVOTA , KRAGULJU IDI U PENZIJU PA ZAR TI NIJE DOSTA , GADI MI SE SVE JER SU SVI ONI ISTI , FUJ FUJ FUJ

  2. Sverceru, obrati malo paznju na posao koji radis jer se u drugo i ne razumijes. Mada mislim da si i u tom poslu neuspjesan. Ako je po tebi Latinovic star za kandidata, verovatno bi onda na sledecim izborima trebalo da se kandiduju brucosi. Niko nije isti, pa tako ni politicari. To su samo izmisljeni izgovori vas crvenih kako bi ovaj jadni narod doveli u nedoumicu. Ovo je Zoranu druga kandidatura,a Nikoli cetvrta.

Komentariši